Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Economic
Editorial
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
20871
De la 07 Ianuarie 2003
122880938

Horoscop

  • 4 April 2013, 23:00
Berbec – Un străin vă creează probleme şi nu este exclus să vă facă o scenă în public. Nu aveţi motive de tristeţe. Capul sus şi mergeţi înainte chiar dacă aţi întâmpinat un obstacol.

Taur – Este momentul să vă puneţi la punct corespondenţa şi să reînnoiţi relaţiile cu anumite persoane, dacă vreţi să vă rezolvaţi mai repede problemele. Astfel, veţi ajunge la zi cu totul.

Gemeni – Se pare că aţi ajuns la fundul sacului. Ar fi bine să vă calculaţi cu mai multă atenţie priorităţile. La urma urmei, vremurile sunt aşa cum sunt, iar banii nu se găsesc pe toate drumurile.

Rac – Astăzi ar fi bine să evitaţi activităţile care vă suprasolicită fizic şi intelectual, dacă vreţi să vă remontaţi repede. Fiţi prudent şi cu declaraţiile pe care le faceţi unei persoane de sex opus.

Leu – Pentru toţi aceia care au o relaţie sentimentală solidă, posibilele „furtuni” nu vor fi decât încercări ale sorţii prin care să reuşiţi să vă demonstraţi trăinicia legăturii.

Fecioară – Nu încercaţi să vă impuneţi punctul de vedere. Poate ceilalţi nu vor fi impresionaţi de această atitudine. Dacă aveţi o dilemă, cereţi sfatul unei persoane mai în vârstă.

Balanţă – Aveţi nevoie de puţină izolare pentru a vă recăpăta forţele, întrucât vă aşteaptă o perioadă nu tocmai uşoară. Încercaţi să evitaţi orice discuţie în contradictoriu.

Scorpion – Vă enervaţi din orice şi interpretaţi orice intenţie bună. O ieşire spre seară cu prietenii vă va readuce buna dispoziţie.

Săgetător – Relaţia cu partenerul devine pe zi ce trece mai serioasă. Aveţi încredere unul în celălalt şi chiar începeţi să faceţi planuri de viitor. Nu daţi atenţie bârfelor.

Capricorn – Balanţa de venituri şi cheltuieli este într-o continuă evoluţie dinamică. Primiţi bani la care nu vă aşteptaţi dar pe care îi cheltuiţi destul de repede.

Vărsător –Vă manifestaţi originalitatea în cele mai neaşteptate situaţii, fără să aşteptaţi să fiţi apreciat, cu toate că le oferiţi soluţii pentru problemele cele mai acute.

Peşti – Vi se cere de către rude să faceţi un drum şi consideraţi că aveţi alte lucruri mai bune de făcut, însă până la urmă cedaţi. Aveţi impresia că ceilalţi profită de munca dvs.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Juvents Torino şi… măgarul cel isteţ
Gastronomie: Omletă catalană
Credeţi că m-as uita la o femeie de 58 de ani, chiar daca e procuror DNA?
dacă ar fi avut 25 de ani, alta era treaba
Din culisele şedinţei USL
cum şi de ce au renunţat liberalii la ministerul Justiţiei
Scandalul corupţiei ia amploare în Franţa
Când Ponta se va lepăda de Fenechiu, Flutur va renunţa la Ghiorghiţă
ipocrizia consilierilor municipali ai USL
În faţa complexităţii lucrărilor de la Stăuceni, Electroalfa cedează
Botoşani: Zornăitul cătuşelor DNA a creat panică în sediul CJ
Ioan Rotundu
Cine vor fi cei cinătuiţi
Ioan Rotundu
Se pare că primarul Portariuc a mirosit tărăşenia
Liliana Mincă l-a turnat pe Ţurcanu la ministrul Agriculturii
Proşti, proşti dar mulţi!
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog