Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Economic
Editorial
Sănătate
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Reportaje
Comentarii
Important
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7440 lei
1 USD = 4.1547 lei


Număr accesări
Astăzi:
5472
De la 07 Ianuarie 2003
68512570

Horoscop

  • 14 April 2013, 23:00
Berbec – Atenţie la informaţiile confidenţiale ce se vor face, par a fi numai zvonuri, nefondate în fapt, dar care pe dvs. vă vor conduce pe o pistă greşită.

Taur – Sunteţi total derutat de comentariile rudelor şi consideraţi că este bine să renunţaţi la ajutorul pe care vi l-au promis. Excludeţi orice fel de răspuns la adresa comentariilor.

Gemeni – Promisiunea făcută de dvs. că vă veţi ocupa de treburile casei va rămâne o vorbă spusă în vânt, căci veţi prefera să ieşiţi în oraş cu persoana iubită.

Rac – Aveţi forţe suficiente, puteţi muta şi munţii din loc. Încercaţi însă să vă folosiţi energia în mod raţional, pentru ca ea să vă ajungă şi pentru tot ce veţi întreprinde.

Leu – Principalul prieten, dar şi adversar, este propria dvs. stare de spirit. Dacă vă apucaţi de treabă cu zâmbetul pe buze, totul merge mai uşor, orice problemă se rezolvă.

Fecioară – Sunteţi plin de energie şi entuziasm. Însă spiritul dvs. activ poate atrage invidii în rândurile concurenţei. E bine să păstraţi relaţii cordiale cu toţi colegii.

Balanţă – Astrele recomandă tuturor nativilor să accepte cu calm criticile care le sunt adresate. Nu negaţi realitatea. Nu uitaţi: în reproşurile persoanei iubite există mult adevăr.

Scorpion – Acţionaţi cu multă rigurozitate şi nu lăsaţi nici un detaliu la voia întâmplării, colaboratorii vor mai multă fantezie, iar dvs. aveţi o criză de personalitate.

Săgetător – Familia este din ce în ce mai pretenţioasă, iar dvs. nu vreţi să renunţaţi la promisiuni. Doriţi din tot sufletul să plecaţi undeva singur, să vă relaxaţi cu adevărat.

Capricorn – Bine informat, din proprie experienţă de viaţă, reuşiţi astăzi să dezamorsaţi un periculos conflict de interese, ceea ce vă va atrage recunoştinţa ambelor părţi combatante.

Vărsător – Aveţi toate motivele să vă bucuraţi. Ambianţa sentimentală a cuplului nu va fi tulburată de aspecte neplăcute ziua aceasta. Partenerul va avea numeroase iniţiative romantice.

Peşti – Vă veţi confrunta cu unele rivalităţi, mai mult sau mai puţin mascate, la locul de muncă. Totuşi, puteţi întoarce această situaţie în favoarea dvs. Staţi departe de bârfe!


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

[ Comentarii (0)]


Bancul zilei: Ginecologul şi negresa
Gastronomie: Piept de pui la cuptor pe pat de spanac
Moscova interzice unui număr de 18 oficiali de americani sp intre în Rusia
Cutremur pe piaţa publicităţii. Guvernul face voia lui Dan Voiculescu
Totul despre invenţia românească premiată la Salonul de la Geneva
ce este Roboscan Aeria, cine sunt cercetătorii care au lucrat la realizarea lui, cât a costat
Modern Calor vrea să devină vânzător de energie electrică
Ghinioane în şanţ la Spitalul judeţean Botoşani
Un nou magazin în Uvertura Mall
Bozi Demolatorul
Ioan Rotundu
Cine-i?...Ce-i?...Ce-a fost pe-aici?...
Ioan Rotundu
Dacă pavelele puse sunt proaste, de ce se continuă a se lucra cu ele?
Deputatul Roman plânge pe umărul bugetarilor
Video: Basarabia, pământ românesc
Oameni de afaceri, pregătiţi donaţiile!
Şi ipocrit şi cu oiştea-n gard
Canada: A încetat din viaţă un mare român din Montréal - Iosif Bota
Loto România: Numerele câştigătoare la tragerea din 14.03.2013
Botoşani: Conferinţa municipală PNl cu cele bune şi rele
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă