Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Infracţiuni
Economic
Fapt divers
Editorial
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
24572
De la 07 Ianuarie 2003
83956079

Horoscop

  • 17 April 2013, 23:00
Berbec – Vă va fi cam dificil în plan financiar, în special pentru că nu v-aţi organizat bine bugetul. Aţi cheltuit mai mult decât ar fi trebuit şi acum suportaţi consecinţele.

Taur – Planul pe care îl puneţi astăzi la punct se cere dus imediat la îndeplinire, căci lucrurile vor evolua şi de va fi să lăsaţi timpul să treacă, planul nu va mai fi bun de nimic.

Gemeni – Aveţi o excelentă stare de spirit, singura care vă poate salva o zi ce se anunţă a fi dificilă şi care vă va ajuta decisiv să treceţi cu fruntea sus la concretizările promise.

Rac – Orice activitate începută în această zi necesită un calcul amănunţit şi o analiză îndelungată. Colegii şi şeful vă vor reproşa încetineală, dar la final vor aprecia rezultatele dvs.

Leu – Stilul dvs. direct şochează şi determină adversarii să-şi cedeze poziţiile de luptă. Dacă vreţi o relaţie caldă cu partenerul, nu vă impuneţi cu forţa părerile.

Fecioară – Situaţia depinde în mare măsură de anturaj, însă chiar dvs. trebuie să vă susţineţi punctul de vedere şi să vă apăraţi interesele. Nimeni nu va putea rezista puterii dvs. de convingere.

Balanţă – Trebuie să mizaţi pe intuiţie şi autodisciplină şi să nu uitaţi că oamenii care lucrează cu dvs. au propriile păreri, de care vă place sau nu, este absolut necesar să ţineţi cont.

Scorpion – Temperaţi-vă setea de a cheltui. Cu firea dvs. impulsivă, vă doriţi totul şi neîntârziat, problema e însă că banii au o tendinţă ciudată: când apar, când dispar cu desăvârşire.

Săgetător – Faceţi paşi importanţi în carieră, chiar dacă sunt neaşteptaţi. Sunteţi receptivi, inspiraţi în aranjamente şi conspiraţii, dar trebuie să vă acordaţi mai mult timp pentru echilibrul sufletesc.

Capricorn – Va fi suficient să vreţi, ca să puteţi avea chiar şi luna de pe cer. Încercaţi să vă folosiţi din plin această conjunctură favorabilă, pentru a obţine maximum de profit.

Vărsător – Singurul lucru care vă este necesar acum este compania oamenilor cu care vă simţiţi bine. umorul şi buna lor dispoziţie vă dăruiesc o încărcătură suplimentară de energie.

Peşti – Vă simţiţi ca şi cum v-aţi fi trezit dintr-un somn adânc. Gândiţi extrem de limpede. Acum, nu numai că ştiţi ce vă lipseşte ca să fiţi fericit, ci aţi aflat şi cum puteţi obţine acel lucru.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Bulă şi colegele de clasă
Gastronomie: Supă de roşii cu tăiţei
De ce nu poate fi eliminată taxa de cogenerare aşa cum a anunţat Victor Ponta.
Creştere economică de 1,6% in 2013, 2,0% in 2014
la nivel global, se conturează o economie cu trei viteze
Reţea de hoţi condusă din spatele gratiilor de la Penitenciarul Botoşani
Cinismul retrocedărilor
Ioan Rotundu
Numai în Lumea lu’ Rotundu se putea întâmpla aşa ceva
Instituţiile publice şi private cu datorii la apă vor fi debranşate
CJ-ul va intra peste cei de la societatea Nova Apaserv
Botoşani: Uluitor, Fiscul blochează CJ-ului proiectele cu finanţare europeană
totul porneşte de la o chichiţă birocratică
Primăria Botoşani: Portariuc a trecut la munca de teren
Chiar şi cu patronul după gratii, firma lui Conţac prosperă
De această dată acarul Păun este contabilul Primăriei Vf. Câmpului
Perlele PL de peste Prut
Parlamentarul moldovean Valeriu Gumă, condamnat definitiv la patru ani închisoare cu executare
Ce nu s-a văzut la TV in ziua în care Guvernul Ponta si-a angajat răspunderea în Parlament
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă