Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi:
2013
De la 07 Ianuarie 2003
79971795

Horoscop

  • 18 April 2013, 23:00
Berbec – Nu exageraţi cu spiritul de sacrificiu. Poate va fi nevoie să vă retrageţi în intimitatea dvs., să faceţi ordine pe unde ştiţi că aţi greşit. Este un moment când vă refaceţi forţele.

Taur – Mare agitaţie la serviciu! Sunt multe lucruri mărunte de făcut, acte de semnat. Dacă nu sunteţi atent sunt posibile şi mici accidente. Puteţi intra uşor în conflict cu cei cu care lucraţi.

Gemeni – Străluciţi în societate, sunteţi plin de umor, dar replicile dvs. pot deranja o rudă mai recalcitrantă. Puteţi încerca să apelaţi la serviciile unei persoane influente.

Rac – Reuşite mici cu bucurii mari. Este o vreme când aparenţele sunt înşelătoare, iar dacă nu vă evaluaţi corect avantajul, riscaţi să fiţi depăşit de situaţie.

Leu – Aveţi o atitudine retrasă faţă de prieteni şi familie, nedorind să vă implicaţi prea mult în conversaţii şi nici să vă daţi cu părerea.

Fecioară – Sunteţi pus pe ceartă cu colegii. Fiţi mai atent la ce faceţi şi ce spuneţi, pentru că aveţi tendinţa de a fi impulsiv! Veţi primi o sumă importantă, însă apar discuţii cu partenerul.

Balanţă – Aveţi foarte multe speranţe pentru ziua în curs. Este posibil ca circumstanţele să fie favorabile dar nu este cazul să grăbiţi prea tare lucrurile.

Scorpion – Nu sunteţi într-o stare de spirit prea bună. Noutăţile de culise pot fi vinovate pentru această situaţie. Totuşi, în jurul dvs. pluteşte o mare şansă. Renunţaţi la interiorizare.

Săgetător – Întâlnirile şi achiziţiile vă ridică moralul. Totuşi, pe plan profesional, mocneşte o nemulţumire generală şi vi se fac reproşuri în acest sens.

Capricorn – Spiritul dvs. de iniţiativă este remarcabil. Aveţi grijă totuşi să vă înfrânaţi impulsivitatea care v-ar putea crea probleme la locul de muncă, dar şi acasă.

Vărsător – Partenerul dvs. are o atitudine frustrantă sau iritantă, iar sentimentele dvs. sunt solicitate. Spre sfârşitul zilei oscilaţi între decepţii şi speranţă, între frustrare şi bucurie.

Peşti – Veştile aşteptate nu sunt pe placul dvs. Starea de spirit este influenţată de persoane care, într-un fel, nu acceptă să aveţi mai multe împliniri decât ele.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Test psihologic la angajare
Gastronomie: Răcitură de pui (Piftie)
Botoşani/Centrul Vechi: S-au înmulţit solicitările pentru chiriile de un euro C
Viorel Olariu, contabilul turmentat de la Primăria Vf. Câmpului
CJ Botoşani: S-ar putea ca Ţurcanu să dea un verdict pripit
Chirurgii din Boston, puşi în faţa unor alegeri dramatice
Botoşani; Ciudatele negocieri ale primarului Portariuc
Ioan Rotundu
Domnule primar, opriţi abuzurile din parcarea Elv!
Ioan Rotundu
Parteneriat economic Botoşani – Szceava
Florin Ţurcanu nu renunţă la pedepsirea comentatorilor incomozi
Gheorghe Portariuc face afaceri profitabile cu partenerii germani
Cum cumpără Guvernul USL tăcerea protestatarilor de la Oltchim
Nu pot să-ţi ţină gura, ne putem lipsi de ei
Petru Grozavu: „Interziși” pentru Ucraina
Botoşani: MQsine, un nou magazin in Uvertura Mall
Comunicat de presă: Modern Calor
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă