Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Economic
Editorial
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Reportaje
Comentarii
Important
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
41516
De la 07 Ianuarie 2003
93993530

Horoscop

  • 21 April 2013, 23:00
Berbec – Sunteţi mai rebeli ca niciodată şi vă place lupta, dar de dorit ar fi să găsiţi o soluţie de compromis. Abilităţile de comunicare sunt bune şi reuşiţi să vă atingeţi obiectivele.

Taur – Dimineaţă aveţi tendinţa să vă supraapreciaţi capacitate de efort. Este foarte bine că aveţi încredere în forţele proprii, dar păstraţi-vă realismul.

Gemeni – S-ar putea să constataţi că v-aţi făcut planuri total nerealiste. Vă recomandăm să vă sfătuiţi cu partenerul de viaţă. Împreună puteţi rezolva problemele cu care vă confruntaţi.

Rac – Sunteţi total nemulţumit şi aveţi tendinţa să criticaţi pe toată lumea. Încercaţi să nu exageraţi pentru că s-ar putea să-i necăjiţi pe cei din jur.

Leu – Din cauza stării de confuzie pe care o resimţiţi, dimineaţă s-ar putea să înţelegeţi greşit sfaturile unui bărbat mai în vârstă. Ar fi bine să nu faceţi nimic fără să vă consultaţi familia.

Fecioară – Dimineaţă faceţi planuri de afaceri foarte ambiţioase. Vă sfătuim să fiţi realist şi să înţelegeţi că singur nu vă puteţi descurca. După-amiază este posibil să aveţi discuţii cu iubitul.

Balanţă – Dorinţa de a câştiga mai mult vă face să neglijaţi planul sentimental şi riscaţi să ajungeţi la discuţii aprinse cu partenerul de viaţă. Ar fi indicat să căutaţi o soluţie de compromis.

Scorpion – Este foarte posibil să aveţi o zi agitată. Unele nemulţumiri mai vechi ar putea fi discutate şi ameliorate. Totul este să nu daţi dovadă de tact şi de foarte multă răbdare.

Săgetător – Încercaţi să găsiţi răspunsuri la câteva întrebări care nu vă dau pace. Doriţi să petreceţi mai mult timp singur şi vă enervează cei care vă deranjează.

Capricorn – Este posibil ca astăzi să faceţi un pas important în viaţă. Ar fi indicat să vă păstraţi calmul şi să nu vă faceţi griji. După-amiază, o rudă apropiată vă ajută cu nişte bani.

Vărsător – Partenerul de viaţă şi prietenii vă apreciază pentru dorinţa de schimbare. Ar fi bine să profitaţi din plin de şansele care vi se oferă. Terminaţi o lucrare importantă. Peşti – Încercaţi să vă orientaţi energia către un singur scop, în caz contrar aţi putea avea probleme de sănătate pe fond nervos. Veţi munci tot timpul.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Preocupările românului
Gastronomie: Chifteluţe cu mămăligă şi carne
Dinamica economiei: Interviu cu Florin Sandu, directorul Modern Calor
Lumea lu' Rotundu: Mioriţa de Popăuţi
G20 cere comunităţii internaţionale să ridice secretul bancar
România are probleme cu corupţia
Justiţia este vulnerabilă la influenţe politice
Situaţia economică nu este în cea mai bună formă
Relu Fenechiu, despre dosarul "Transformatorul"
niciun hoţ nu spune că a comis o faptă
Nicolae Negru: Socoteala PD şi salvarea PL
Biserică spurcată de cei puşi s-o sfinţească
Ioan Rotundu
Doina Federovici va participa la Budapesta la o reuniune economică
Botoşani/Petru Vodă: La uşa duhovnicului Iustin Pârvu
Ioan Rotundu
PNL Botoşani: Tineretul liberal şi-a ales conducerea
Primăria Botoşani sparge monopolul E.On
Va deveni Botoşaniul oraşul teilor?
CJ mai angajează serviciile unui avocat
Înşelătorie sau nepricepere ?
chiria de un euro va ajunge la sute de euro
Deputatul Şopritcă îl urecheşte pe nPortariuc
Loto România: Numerele câştigătoare la tragerea din 21.04.2013
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă