Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Infracţiuni
Fapt divers
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
14822
De la 07 Ianuarie 2003
120870435

Horoscop

  • 23 April 2013, 23:00
Berbec – Coordonaţi cu mare atenţie activităţile profesionale şi vi se reproşează că aţi devenit cam cicălitor. Poziţia dvs. în societate este subminată de parteneri nemulţumiţi.

Taur – Acumulaţi nu numai capital, ci şi o stare de nervozitate pe care o veţi cheltui doar muncind peste program. Le pretindeţi celor din jur participare totală la tot ceea ce întreprindeţi.

Gemeni – Discuţiile cu amicii ajung într-un moment complicat şi totodată delicat din cauza unui contact ori a unor acte neclare. Conflicte care au mocnit până acum vor exploda.

Rac – Sunteţi îngrijorat de viitorul dvs. şi de lipsa de reacţie a persoanelor pe care le iubiţi. Luaţi decizii numai în folosul dvs. şi vă miraţi apoi că celorlalţi nu le face plăcere.

Leu – Nu sunteţi mulţumit de nimic şi vi se reproşează că vă place să porunciţi, să dirijaţi, să decideţi de unul singur. Setea de putere a apărut după umilirile din ultima perioadă.

Fecioară – Nu este cazul să vă faceţi atâtea griji din cauză că aţi primit un fel de înştiinţare oficială cu privire la vizita unor rude ale persoanei iubite. Faceţi calcule amănunţite.

Balanţă – V-aţi obişnuit atât de mult cu hachiţele colegilor, încât aveţi senzaţia că nu puteţi trăi fără ele. Partenerul de cuplu vă sfătuieşte să nu le mai daţi nici o importanţă.

Scorpion – Renunţaţi la o activitate planificată ori la o investiţie şi descoperiţi că inspiraţia v-a salvat de la un mare eşec. Spre seară, sunteţi invitat la o târzie cină romantică.

Săgetător – Sunteţi mai puţin pretenţios şi acceptaţi cu plăcere o invitaţie la cafea pentru a vă bârfi amănunţit noii colegi. În realitate, vă plictisiţi şi doriţi să vă conectaţi la noutăţi.

Capricorn – La masa de seară aveţi invitaţi. Unul dintre prieteni vă spune ceva neplăcut, dar suportaţi şi nu ripostaţi, pentru că îi apreciaţi prietenia. Banii pe care i-aţi câştigat îi investiţi.

Vărsător – Negocierile pe care sunteţi obligat să le susţineţi vă obligă să regândiţi chiar şi modul în care vă desfăşuraţi activitatea de zi cu zi. Constrângerile sunt la ordinea zilei.

Peşti – Nonşalant, nu luaţi în seamă exagerările şefilor şi aveţi suficientă răbdare să le demonstraţi cât sunt de nepricepuţi. Multă muncă şi eforturi cu mult peste puterile colegilor.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Sondajul bărbăţiei
Gastronomie: Omletă pentru pofticioşi
Va găsi Primăria Botoşani o „victimă”?
În rând cu lumea bună a USL: consilier judeţean condamnat
Daimler vrea să construiască o uzină în România
Zilele oraşului sărbătorite în stil Cănuţă om sucit
Ioan Rotundu
Porc nu, lapte nu, miel nu, ce dracu’ să mâncăm de Paşte?
Ioan Rotundu
Şmecheria corecţiilor financiare
Apa din stratosfera lui Jupiter provine de la coliziunea cu o cometa
Parlamentarii au modificat CPP pentru a nu mai fi trimişi în judecată
cum au fost puşi la zid procurorii judecătorul de cameră are puteri discreţionare
Radu Mazăre susţine că i s-a cerut mită de la un minister pentru un aviz
mă duc să discut cu Ponta
Ecou la reportajul "La ușa duhovnicului Iustin Pârvu"
Uvertura Mall găzduieşte expoziţia ,,Un colţ de artă,,
Botoşani: Mafia imaşurilor
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă