Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Reportaje
Comentarii
Mediu
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
1015
De la 07 Ianuarie 2003
114813281

Horoscop

  • 26 April 2013, 23:00
Berbec Vă face plăcere să staţi de vorbă cu oameni necunoscuţi. Vă expuneţi ideile cu mare uşurinţă, dar nu obţineţi un profit imediat. Hotărţi că e de preferat să vă urmăriţi scopurile.

Taur Lăsaţi imaginaţia să se plimbe n voie. Oricum nimeni n-are chef să discute despre azi şi acum. Vă veţi simţi minunat n lumea virtuală, iar cei din jur se vor amuza şi vă vor aprecia talentul.

Gemeni Azi veţi fi auziţi. Nu ezitaţi să vă prezentaţi, din nou, planurile şi viziunile despre o anumită problemă. Chiar dacă le-aţi mai expus cndva, atunci nu au fost tratate cu atenţia cuvenită.

Rac Aţi riscat şi aţi cştigat. Viitorul vi se pare nsă mult mai important dect prezentul şi vă faceţi mereu noi planuri. Dvs. ştiţi din experienţă că numai ce planifici iese bine.

Leu Staţi cu ochii pe viaţa de familie. Cea mai mică scnteie poate declanşa un incendiu. La slujbă aveţi o iniţiativă salvatoare. Şeful va fi foarte mulţumit şi va lăuda simţul practic pe care l aveţi.

Fecioară Tendinţa de a sta cu picioarele pe pămnt vă opreşte să săriţi n sus de bucurie. Ceva magic se petrece şi, de la mare distanţă, primiţi o confirmare. Vi se propune o afacere.

Balanţă Ambiţia prezint riscurile ei, mai ales la locul de muncă. n familie, se ntrevede o lumină la capătul tunelului şi vă recăpătaţi speranţele. Intuiţi bine tot ce urmează şi sta vă ajută.

Scorpion n prima parte a zilei vă simţiţi plin de energie şi sunteţi n stare de mari eforturi fizice. Ar fi indicat să nu vă supaestimaţi forţele, pentru că s-ar putea să aveţi probleme.

Săgetător Aveţi energie fizică dar sunteţi mai puţin inspirat n societate dect de obicei. Partenerul sau prietenii vă pregătesc o surpriză pe care nu reuşiţi să o gustaţi cum trebuie.

Capricorn O persoană cunoscută sau pe care o veţi cunoaşte acum vă va susţine ntr-un nou proiect, fie financiar, fie cu sfaturi utile. Şi bugetul dvs. se va redresa simţitor.

Vărsător Sunteţi confuz şi puteţi nţelege greşit sfaturile unei persoane mai n vrstă. ncercaţi să vă concentraţi mai mult! Nu faceţi cumpărături costisitoare fără să cereţi sfatul partenerului!

Peşti Atmosfera din cuplu se tensionează la nceputul zilei şi sunt posibile mici necazuri cauzate n special de diferenţele de opinie. Apoi nsă lucrurile se nseninează.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Banzul zilei: Băsescu la vrăjitoare
Gastronomie: Aripioare cu zaft
Cum a reuşit o fabrică de conserve din Galaţi să pornească un scandal alimentar mondial acum 160 de ani
Credincioşi în beznă
Trădătorii
Prognoza meteo pentru perioada mai - iulie 2013
Unul dintre bărbaţii deportaţi din Arabia Saudita pe motiv sunt "prea atrăgători"
Liviu Dragnea anunţă începutul dictaturii PSD
ca legea de înfiinţare a regiunilor ar putea fi adoptată prin angajarea răspunderii Guvernului PDL: Asumarea răspunderii pe regionalizare, inadmisibilă
Mediu: Interlopul Rotaru s-a spovedit de păcate, înainte de Paşte
Tupeul învăţătoarei greviste de la Senat
Victor Mihalachi nu mai vrea să aibă afaceri cu Spitalul judeţean
Poirtariuc s-a răfuit cu PNL, după care a anunţat plecarea în Germania
Botoşani: Conferinţa judeţeană PNL, o demonstraţie de forţă politică
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă