Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Anunţuri
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
20914
De la 07 Ianuarie 2003
101826723

Horoscop

  • 29 April 2013, 23:00
Berbec – Vorbiţi cam mult şi s-ar putea să vorbiţi ce nu trebuie şi să aveţi o surpriză mai puţin plăcută din partea unui străin. Aveţi neplăceri în dragoste sau neînţelegeri cu rudele.

Taur – Priviţi cu circumspecţie orice părere venită din afară şi supravegheaţi legalitatea unor formalităţi cu finalitate economică. Vreţi bani iar cei care vă vor ajuta vor fi cei din familie.

Gemeni – Faceţi exerciţii de strategie şi diplomaţie. Aveţi de răspuns la o dublă provocare, prejudecăţile şi dorinţa de afirmare. Vă înţelegeţi ceva mai greu cu cei cu care colaboraţi.

Rac – Vă interesaţi prea mul de ceilalţi şi încercaţi să rezolvaţi problemele altora. Sunteţi prea afectat de necazurile altora, aşa că aţi face bine să vă relaxaţi puţin.

Leu – Primiţi şi faceţi cadouri şi vă manifestaţi deschis, fără a menaja pe nimeni. De la serviciu, numai veşti bune şi schimbări care vă avantajează. Sunteţi preocupat de starea sănătăţii.

Fecioară – Vă implicaţi în prea multe activităţi, aşa că puteţi ajunge la saturaţie. Rezervaţi-vă un moment de relaxare şi delectaţi-vă cu o carte bună sau întâlniţi-vă cu câţiva prieteni.

Balanţă – Va fi o zi mai agitată, cu multe probleme mărunte, cu surprize plăcute şi mai puţin plăcute şi cu drumuri scurte şi cheltuieli. Veţi reuşi să rezolvaţi totul până la sfârşitul zilei.

Scorpion – Aveţi replica potrivită şi aveţi remediul la orice. Prietenii sunt cei care vă impulsionează. Mici situaţii neprevăzute în casă aduc schimbări benefice.

Săgetător – Aveţi un al şaselea simţ în toate problemele importante. Eficienţa dvs. este admirabilă şi reuşiţi să vă faceţi timp şi pentru distracţie. Aveţi confirmarea meritelor dvs.

Capricorn – Încercaţi să fiţi prudenţi şi să vă gândiţi la repercusiunile acţiunilor pe care le întreprindeţi. Din punct de vedere financiar este foarte posibil să aveţi o reuşită.

Vărsător – S-ar putea să nu vă convină atmosfera creată de prieteni şi să refuzaţi să ieşiţi împreună. Se pare că vă lipseşte entuziasmul. Nu ar fi de mirare să apară neînţelegeri în familie.

Peşti – Nu sunteţi foarte atent la detalii, iar din acest motiv este posibil să îl deranjaţi pe iubitul dvs. Trebuie să aveţi mai multă grijă, dacă nu vreţi să îl jigniţi.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Ameninţare
Gastronomie: Mici pentru grătarul nde acasă
Intalnire Victor Ponta - Serghei Stanisev la Ruse
noul pod peste Dunăre, Calafat-Vidin, va fi inaugurat cel mai probabil pe 15 iunie
Grecia a adoptat o lege cu privire la restructurarea sectorului bugetar
Un premier pro-european, un ministru de culoare în premieră, plus umbra lui Berlusconi
Botoşani: Noi „minuni” ale părintelui Cosmin Ivasuc
Ioan Rotundu
Biserica „Milogul” SRL
Ioan Rotundu
Program casierii Modern Calor
Comunicat presă - Primăria Botoşani
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă