Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Economic
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
6794
De la 07 Ianuarie 2003
122578733

Horoscop

  • 7 May 2013, 23:00
Berbec – Astăzi îi simţiţi extraordinar de bine pe cei din jur şi acest lucru vă apără de o mulţime de necazuri. Detectaţi la timp mincinoşii, linguşitorii şi alte asemenea specimene.

Taur – Gândiţi pozitiv şi lucrul acesta vă induce o stare de bine şi vă ajută să aveţi randament. S-ar putea să oficiaţi ceva nou sau să vă ocupaţi de satisfacerea propriilor plăceri.

Gemeni – Afişaţi un zâmbet deschis şi acordaţi încredere celor din jur. Atitudinea dvs. va stârni comentariile şi reproşurile unui partener prea autoritar.

Rac – Aveţi grijă să nu fiţi păcălit. Atât fondurile, cât şi sentimentele dvs. sunt în schimbare. Veţi aduce carierei dvs. modificări de fond, foarte importante şi pentru familie.

Leu – Astrele sunt de partea dvs. astăzi şi vă veghează. Sunt posibile unele probleme in cauza unei sensibilităţi acutizate la nivelul stomacului, dar aceasta nu este un motiv de îngrijorare.

Fecioară – Poate fără intenţie, îi păcăliţi pe acei prieteni care nu sunt de faţă. Luaţi rapid măsuri de reparare a greşelii, dacă nu vreţi să treceţi prin mari încurcături.

Balanţă – Conflictul dintre dvs. şi partenerul de viaţă va dura atât timp cât amânaţi discutarea neînţelegerilor. Chiar dacă va fi o ceartă în toată regula, măcar va dispărea starea de stres.

Scorpion – În jurul dvs. au loc evenimente bizare. Aveţi impresia că scăpaţi controlul asupra situaţiilor sau că lucrurile nu sunt aşa cum le cunoaşteţi. În dragoste vă bucuraţi de un magnetism irezistibil.

Săgetător – Sunteţi foarte curioşi să aflaţi nişte lucruri care credeţi că vi se ascund. Îi veţi pregăti partenerului o primire nu tocmai plăcută. S-ar putea să fiţi însă dezamăgit.

Capricorn – Nu vă mai îngrijoraţi din pricina banilor, ce a fost mai greu a trecut. În ceea ce priveşte ascensiunea socială însă va trebui să procedaţi prudent, să vă cunoaşteţi limitele şi să nu fiţi lacom. Vărsător – Sunteţi puşi pe alergătură încă din primele ore ale zilei. Se pare că aveţi de rezolvat o mulţime de probleme într-un timp record. Ziua conferă reuşită problemelor juridice.

Peşti – Aveţi tendinţa de a vă încrede prea mult în alţii. N-ar fi rău dacă înainte de a vă apuca de treabă să-i verificaţi pe cei care vă sunt alături, pentru a vă convinge de intenţiile lor.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Un dejun enigmatic
Iau in calcul autosuspendarea din PD
sunt stupefiat de situaţia din partid
Zece plusuri si minusuri la un an de guvernare USL
Trebuie înăsprită legislaţia rutieră
nu mi s-ar părea excesiv să confiscăm maşini şi motociclete
Roşii nostalgii pascale
Ioan Rotundu
Profesorul istoric Ionel Bejenaru a trecut la Orientul Etern
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog