Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Horoscop
Umor
Decese
Comentarii
Pamflet
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
4935
De la 07 Ianuarie 2003
87535613

Horoscop

  • 10 May 2013, 23:00
Berbec – Pentru moment, pentru dvs. succesul este sinonim cu bunăstarea financiară. Le cereţi colaboratorilor să fie mai eficienţi şi nu luaţi în seamă propriile erori.

Taur – Este necesar ca măcar să daţi impresia că ascultaţi cu atenţie ceea ce vă mărturiseşte persoana iubită. Aveţi multe preocupări, însă aduceţi-vă aminte că aţi fost susţinut!

Gemeni – Fiţi prudent în a accepta sugestiile altora, căci există cineva care doreşte să vă facă rău. O veste bună vă face să fiţi optimist, chiar dacă nu vă priveşte personal.

Rac – Negociaţi cu uşurinţă şi cei din jur au ce să înveţe de la dvs. Ştiţi când să fiţi dur şi când să fiţi diplomat, pentru că vă cunoaşteţi adevărata valoare şi nu vă lăsaţi păcălit.

Leu – Găsiţi uşor soluţii pentru problemele care îi frământă pe cei din anturaj. Seara vă afirmaţi independenţa sentimentală cu nonşalanţă fără a remarca reacţiile produse.

Fecioară – Cu sobrietate şi eleganţă, acceptaţi toate schimbările decise de şefi, fără a vi se cere măcar din complezenţă părerea. Vă îngrijorează totuşi minimalizarea funcţiei dvs.

Balanţă – Primiţi informaţii utile de la cine vă aşteptaţi mai puţin. Vi se oferă aproape pe tavă un post la care râvnesc aproape toţi cei din anturaj şi vă treziţi mai invidiat decât oricând.

Scorpion – Deveniţi brusc sceptic şi nu mai vedeţi că cei ce vă promit marea cu sarea se vor ţine de cuvânt. Doriţi să se întâmple o minune imediat, să nu mai fiţi din nou amânat.

Săgetător – Vă purtaţi atât de frumos cu persoana iubită, că acesteia i se pare că visează. Povestea dvs. de dragoste reînvie şi nu este exclus să uitaţi că trebuie să şi munciţi.

Capricorn – Dimineaţă veţi cunoaşte suişuri şi coborâşuri. Dacă nu vă veţi găsi echilibrul şi vă veţi vărsa nervii pe partener, nu veţi reuşi decât să mai adăugaţi o problemă la cele deja existente.

Vărsător – Aveţi o stare sufletească bună. La sfârşitul zilei însă, un conflict vă pune nervii la încercare. Păstraţi-vă un dram de prudenţă chiar şi atunci când duşmanul pare învins.

Peşti – Începeţi în forţă pentru vă aveţi şi provocări destul de dure. Le veţi depăşi printr-un dialog cu propria conştiinţă, de data asta însă trebuie să fiţi oneşti.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Matrimonială… înmărmurată
Guvernul Ponta promovează un poliţist demis cu scandal
În primele 3 luni din acest an România a exportat de 4 miliarde de euro
importurile au fost în aceeaşi perioadă de 4,57 mld euro
România importă legume de 7 ori mai mult decât exportă
La defilare
O bandă de infractori informatici a furat 45 milioane dolari din bancomate
Idioţi şi idioţenii sanitar-veterinare
Ioan Rotundu
Adio, domnule profesor!
Ioan Rotundu
Românul şi privitorul ca la teatru
Ionel Bejenaru
Programul pentru zilele de sâmbătă şi duminică la Târgul Popăuţi
Botoşani: Chiolhanul monstruos al fariseului în sutană
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă