Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Economic
Editorial
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
5133
De la 07 Ianuarie 2003
87535811

Horoscop

  • 13 May 2013, 23:00
Berbec – Buna dispoziţie vă ajută să vă menţineţi un tonus bun. Însă aveţi tendinţa să cam uitaţi de regimul alimentar şi nici nu dormiţi suficient.

Taur – Încercaţi să îi ascultaţi pe ceilalţi. Astfel vă veţi scuti de o serie întreagă de neplăceri. Deşi sunteţi liniştiţi, vă bate gândul să pretindeţi că suferiţi, ca să lipsiţi de la serviciu.

Gemeni – Aveţi grijă cu banii. Treceţi printr-o perioadă caracterizată de seriozitate şi sunteţi înclinat să cheltuiţi excesiv pe haine. Va fi o zi plăcută, dar există riscul unor gesturi necontrolate.

Rac – Veţi primi încurajări de la un membru al familiei în legătură cu o schimbare de care vă cam îndoiţi. Trebuie să daţi dovadă de prudenţă în cazul în care este nevoie să semnaţi acte.

Leu – Nu vă lăsaţi impresionaţi de vorbele pline de orgoliu ale unui Rac, căci acesta nu face altceva decât să exagereze. Nu daţi replici dure la vorbele auzite. Vă preocupă datoriile.

Fecioară – Discuţiile sunt pe cale de a vă schimba ideologia. Ele vă sunt benefice şi vă stimulează curiozitatea. În plan sentimental aveţi un moment de relaxare. Aveţi probleme de comunicare.

Balanţă – Relaţia cu persoana iubită a revenit la normal, în casă s-a reinstaurat atmosfera de pace şi înţelegere. Copiii au simţit şi ei acest lucru şi se străduiesc să se poarte ireproşabil.

Scorpion – Sunteţi îngrijorat pentru viitorul cuiva apropiat, care nu prea a conştientizat faptul că nu va mai putea conta pe dvs. multă vreme. Mai bine discutaţi problema deschis şi spuneţi ce vă frământă.

Săgetător – Energici, combativi şi cu apetit pentru dispute, astăzi sunteţi gata să vă luptaţi cu oricine şi să faceţi faţă oricărei situaţii. Nu este momentul să vă faceţi duşmani.

Capricorn – Cei care vă cunosc nu vă recunosc astăzi! Sunteţi exuberanţi, plini de inventivitate şi puşi pe farse. Încercaţi să mascaţi problemele care vă macină şi să ascundeţi bine micile supărări.

Vărsător – Cu răbdare vă îndepliniţi toate dorinţele. Norocul va fi alături de dvs. în ceea ce vă doriţi. Mai ales dacă trebuie să luaţi o decizie dificilă. Vă puteţi asuma unele riscuri.

Peşti – Pentru a vă proteja nervii şi sănătatea, evitaţi a vă suprasolicita astăzi. Un efort intelectual prea mare vă poate face să clacaţi. Cereţi o zi liberă şi relaxaţi-vă departe de orice sursă de stres.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Sfatul tatei către fiică
Persoanele care hrănesc câinii fără stăpân ar putea fi amendate cu până la 5.000 de lei
Recursul in dosarul Zambaccian, amânat pentru 3 iunie
Care-i mai ticălos?
Ioan Rotundu
Ministrul Agriculturii luat la întrebări de senatorul Federovici
Cu lumânarea lui Diogene prin Spitalul judeţean
Ioan Rotundu
Cotul Donului, o mare tragedie românească
Trebuie să dăm pe loc 10 milioane de euro pentru nava Rostock
hotărârea e definitivă şi irevocabila
Preoţii vor informa comunităţile rurale despre fondurile europene pentru dezvoltarea agriculturii
FMI cere Guvernului să acopere efectul reducerii TVA la pâine
trebuie redistribuite 250 milioane lei
Botoşani: Fragmente din strategia de ocupare a Staţiunii de cercetări Popăuţi
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă