Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Economic
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
1849
De la 07 Ianuarie 2003
92365360

Horoscop

  • 15 May 2013, 23:00
Berbec – Debordaţi de energie, aveţi o mulţime de lume în preajmă, dar şi multe nedreptăţi de înfruntat. Este un moment în care puteţi face minuni dacă riscaţi puţin în afaceri.

Taur – O mică dramă de familie poate lua amploare. Este cazul să fiţi fermi şi să îndreptaţi neglijenţele mai vechi. Nu reacţionaţi drastic. Primiţi oficial nişte favoruri, onoraţi-le cum se cuvine.

Gemeni – Porniţi în forţă, dar drumul nu este aşa de limpede pentru dvs. O mică pană financiară născută din neglijenţa unui angajat public vă înfurie. Partenerul vă schimbă tonusul în bine.

Rac – Veţi vedea care sunt oamenii care vă iubesc şi cei pe care puteţi conta. Nimeni nu vă lasă baltă, se vor găsi destui care să vă susţină standardul. Week-end-ul în petreceţi cu prietenii.

Leu – Problemele şi discuţiile, de orice natură, nu vor dispărea dacă vă exprimaţi cu stângăcie ori cu prea multă diplomaţie. Intervenţiile dvs. pot fi sortite eşecului.

Fecioară – Sunteţi ţinta unor glume mai puţin reuşite. Până la terminarea programului veţi găsi maniera prin care să le „plătiţi” din plin celor vinovaţi. Acasă, surprize plăcute.

Balanţă – Trăiţi o stare de pasionalitate, puteţi să deveniţi posesivi, chiar duri, dar asta pentru că cineva „neautorizat” vă calcă pe „bătături”. Nu vă impacientaţi, totul va ieşi bine.

Scorpion – Vibraţi de curiozitate, însă parcă au dispărut toate sursele dvs. care vă ţineau la curent cu „noutăţile” apărute în anturaj. Aveţi senzaţia că bateţi pasul pe loc.

Săgetător – Munca dvs. e preţuită şi admirată, iar relaţiile colegiale reintră în normal pe neaşteptate şi fără motivaţie aparentă. Sunteţi mai degajaţi şi mai lipsit de griji.

Capricorn – Un noian de obligaţii vă pun în situaţia de a vă mobiliza greu forţele, dar veţi reuşi, partenerul fiind de un real folos. Ceva ca din senin intervine să vă reîmprospăteze veniturile.

Vărsător – Sunteţi capricios şi lipsit de energie, iar partenerul vă cere prea mult şi nu prea are răbdare, aşa că sunt posibile conflicte încă de dimineaţă.

Peşti – Este posibil ca o persoană să intervină în viaţa dvs. afectivă şi să vă creeze probleme. Nu vă lăsaţi atras într-o rivalitate. Situaţia e trecătoare şi nu merită să riscaţi liniştea cuplului.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Potenţa furnicuţei
Barroso: Franţa trebuie să prezinte un program credibil de reformă
Hollande admite că situaţia economică este grava
Zona euro: recesiunea continuă în primul trimestru
Franţa a intrat oficial in recesiune
Investiţiile "Bio" înseamnă mii de joburi şi o reducere de 30% la factura de energie termică
Guvernul va adopta ordonanţa privind ajutoarele pentru consumatorii vulnerabili de energie
Care sunt milionarii români care şi-au salvat banii din băncile din Cipru
Criza economică din Europa se întinde spre est
După Oltchim, Guvernul Ponta ratează şi privatizarea CFR Marfa
Botoşani/Ştiubieni: Încăierare pe banii subvenţiei europene sau când ţăranul dă şi primarul primeşte
Ioan Rotundu
Deputatul Tamara Ciofu vrea puteri juridice pentru cei de la Poliția de frontieră
Leac pentru puturoşii satelor şi ţigani
Ioan Rotundu
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă