Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Economic
Învăţământ
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
24123
De la 07 Ianuarie 2003
92774333

Horoscop

  • 16 May 2013, 23:00
Berbec – Veţi descoperi că unii prieteni sunt prieteni doar din interes. În casă trebuie să faceţi unele schimbări care vor consuma din timpul alocat carierei.

Taur – Veţi avea o neînţelegere în casă, poate cu partenerul. Sunteţi mul prea autoritar şi lipsit de răbdare. Cu ceva mai multă blândeţe şi înţelegere aţi face mai multe.

Gemeni – Dacă părinţii îşi exprimă dorinţa de a interveni în relaţiile dvs. familiale, nu vă enervaţi prea tare. Ascultaţi-le sfaturile, încercaţi să-i contraziceţi, dar tot cum vreţi dvs. procedaţi.

Rac – Nu deveniţi sclavul propriei pedanterii şi zgârceniei. E posibil să nu vedeţi schimbările majore din cauza amănuntelor. Încercaţi să nu vă deschideţi sufletul în faţa prietenilor.

Leu – Emoţii mari! Deşi nu aveţi nici un motiv de bucurie şi nici nu se întrevede o petrecere, sufletul dvs. este plin de veselie. Partenerul este imprevizibil şi vine cu propuneri interesante.

Fecioară – Aveţi ocazia să mai urcaţi o treaptă pe scara socială. Profitaţi de acest moment, dar fără să exageraţi! Lucrurile stau bine în plan material, dar aveţi răbdare până apar rezultate concrete.

Balanţă – Veţi avea parte de o zi liniştită, la adăpost de orice frământări ori atacuri venite din exterior. Puteţi decide împreună cu membrii familiei modul de rezolvare a unor probleme comune.

Scorpion – Ar fi bine să vă faceţi un pic de ordine în viaţa particulară, fără însă a face prea mari presiuni asupra persoanei iubite. O plimbare în aer liber nu vă poate face decât bine.

Săgetător – Vă apasă gândurile şi vă este teamă că n-o veţi scoate la capăt cu problemele pe care le aveţi. Vă este necesară o companie veselă, care să vă remonteze.

Capricorn – Şi astăzi sunteţi o persoană practică. Nu vă pierdeţi în amănunte, deoarece acestea vă fac să risipiţi timpul şi să vă ieşiţi din ritm. Dialogul cu cei din jur este fructuos.

Vărsător – În relaţiile intime vă puteţi confrunta cu o neplăcere. Poate din cauza stresului, a unei boli sau chiar a partenerului. La serviciu aveţi inamici care nu se sfiiesc să vă atace.

Peşti – Nu încercaţi să vă faceţi dreptate. Comunicarea va funcţiona bine dacă pariaţi pe logica minţii şi nu pe cea a inimii. Excesele dvs. afective nu impresionează pe nimeni.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Scorpia
Valentin Naumescu: Basarabia, a 9-a regiune a României?
România are unul dintre cele mai mari procente de acoperire a depozitelor bancare garantate
Bulgaria: Fostul premier Boďko Borisov cere anularea alegerilor parlamentare
Ministrul Rovana Plumb, mărul discordiei în USL
Profesorul Gheorghe Popescu a plagiat şi i se va desface disciplinar contractul de muncă
Aglomeraţie mare pe cele şapte locuri în Consiliul de Supraveghere de la Transelectrica
Senatorul Sorin Roşca Stănescu tulbură apele în USL
Mic raport pentru uzul unor ambasade. Indicaţii preţioase pentru noii procurori şefi
Dan Tapalaga
Regionalizarea redesenează harta Roniei
Botoşani: Gaşca preotului Ivasuc contraatacă
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă