Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
12951
De la 07 Ianuarie 2003
83677962

Horoscop

  • 17 May 2013, 23:00
Berbec – Treceţi peste mândrie şi nu refuzaţi ajutorul oferit. Dacă luaţi toate responsabilitate asupra dvs., ca de obicei, vor avea de suferit sănătatea şi nervii.

Taur – Vigilenţa este mama înţelepciunii: sunt posibile unele pierderi. Dacă aţi pierdut, totuşi, priviţi partea bună a lucrurilor. În lume există o lege a compensaţiei: astăzi pierzi, mâine câştigi.

Gemeni – Faceţi o listă de priorităţi şi încercaţi să le rezolvaţi pe rând. Dacă apar probleme financiare, ar fi bine să renunţaţi la unele vicii, fără a pune la încercare nervii celor dragi.

Rac – Faceţi o analiză a obiceiurilor dvs. Nu întotdeauna acceptăm că problemele se află chiar în noi şi îi acuzăm pe alţii de propriile eşecuri. Învăţaţi să iertaţi mai mult pe cei dragi.

Leu – Fiţi foarte atent: în spatele avantajelor care vi se propun azi se pot afla mari pierderi. Nu este cazul să riscaţi. Aparenţele sunt de multe ori înşelătoare.

Fecioară – Beneficiaţi de un anturaj care vă admiră necondiţionat, iar în familie armonia este lege. Totuşi, va trebui să vă pregătiţi pentru un week-end cu provocări imprevizibile şi nu chiar plăcute.

Balanţă – Nu veţi fi într-o formă tocmai potrivită pentru a acţiona ca de obicei. Sunteţi vulnerabili din punct de vedere sentimental, nelipsind situaţiile când puteţi fi traşi pe sfoară.

Scorpion – Problemele domestice nu vă ocolesc, unele conflicte nu le puteţi evita dacă nu vă aşezaţi pe o poziţie mai înţeleaptă. O implicaţie romantică vă emoţionează, dar trebuie să fiţi atenţi.

Săgetător – Nimeni nu rezistă farmecului ce-l afişaţi acum, în plus mimaţi o generozitate care vă va aduce câştiguri. Concentraţi-vă pe un plan mai vechi care are şansa unei rezolvări favorabile.

Capricorn – Şansele sunt de partea dvs., oportunităţile vă grăbesc, iar energia este debordantă. Profitaţi de ocazie ca să marcaţi succes după succes.

Vărsător – Încercaţi să găsiţi un echilibru în condiţii marcate de rutină şi de stres. Sunt rezultatul unei stări afective labile, pentru că rapid, vă recâştigaţi optimismul.

Peşti – Toată lumea va fi de partea dvs. acum şi nici nu poate fi altfel. Beneficiaţi de o popularitate de invidiat care va atrage mulţi admiratori, în plus păreţi a deţine toate răspunsurile.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Hoţul educat
Petru Grozavu: Politica, o povară profitabilă
Persoanele cu handicap permanent nu vor mai fi chemate la Comisia de evaluare
Papa condamnă "cultul banilor" şi "dictatura economiei" şi face apel la o reformă financiară
Spania a înregistrat în martie primul său excedent comercial din 1971
Prognoza meteo pentru weekend: Vremea se menţine caldă
Nu se pune problema să plec din PNL
cred că domnul Ponta, peste week-end, se va gândi mai bine
Un procuror al DNA cere pedepse mai mari pentru toţi cei implicaţi
"Am tras un semnal de alarmă, a fost o formă de protest"
România, Franţa, Belgia, Luxemburg şi Polonia propun un plan de acţiune privind oţelu
Deputatul Liliana Mincă cere fonduri pentru investiţii în comuna Manoleasa
Botoşani: Un an de zile de neputinţă a primarului Ovidiu Portariuc
Ioan Rotundu
Concurs de dans la Uvertura Mall, sâmbătă 18 Mai 2013
C O M U N I C A T D E P R E S A - APIA Botoşani
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă