Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Editorial
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi:
22562
De la 07 Ianuarie 2003
79714236

Horoscop

  • 20 May 2013, 23:00
Berbec – Sentimentele nu vă aduc bucurii ziua aceasta, mai ales că simţiţi răceala din partea partenerului. Trăiţi într-o atmosferă de stabilitate rigidă şi nu reuşiţi să depăşiţi criza.

Taur – Primiţi veşti bune de la serviciu sau sunteţi invitaţi la o aniversare sau altă petrecere plăcută. Este o zi mai aglomerată, în care nu vă plictisiţi, mai ales în cuplu.

Gemeni – Primiţi o declaraţie de dragoste pasională din partea persoanei iubite. În societate faceţi impresie bună şi veţi impresiona o persoană de la serviciu.

Rac – Daţi dovadă de seriozitate şi aveţi idei originale ce îi vor şoca pe unii. Nu este exclus să apară o problemă de familie sau să aveţi o discuţie aprinsă cu un bărbat influent.

Leu – S-ar putea să vă loviţi de tot felul de obstacole şi să aveţi senzaţia că pendulaţi în gol. Din fericire, prietenii vă sunt alături şi încearcă să vă ajute. Relaţiile cu partenerul sunt bune.

Fecioară – Nu este exclus să vă schimbaţi planurile, pentru a da o mână de ajutor unui cunoscut care are probleme. Vă recomandăm să vă păstraţi calmul. Acceptaţi sprijinul familiei!

Balanţă – Dimineaţă vă propuneţi să faceţi treabă în casă. Din cauza nerăbdării s-ar putea să fiţi agitat şi să vă daţi peste cap tot programul. Evitaţi discuţiile în contradictoriu!

Scorpion – Dimineaţă sunteţi confuz, nu reuşiţi să vă adunaţi şi să vă respectaţi programul. După-amiază vă reveniţi şi cu puţin efort puteţi să recâştigaţi terenul pierdut.

Săgetător – Gândiţi-vă de două ori înainte de a deschide gura. Nu este o zi bună pentru examene şi întâlniri cu prietenii. Dacă trebuie să plecaţi într-o călătorie, vă sfătuim să o amânaţi.

Capricorn – Sunteţi foarte bine dispus astăzi şi nimic nu pare să vă strice cheful de viaţă. Veţi fi în atenţia tuturor şi veţi avea şansa să descoperiţi lucruri neplăcute legate de un prieten.

Vărsător – Un debut mai dificil, cu obstacole ce au darul mai mult să vă enerveze. Este de dorit să gândiţi de două ori înainte de a lua o decizie, dacă intenţionaţi să forţaţi mâna unor persoane.

Peşti – Unii nu prea sunt de acord cu opiniile dvs. aşa că se impune un moment de „navigare” abilă printre ambiţii şi orgolii diverse. Veţi primi oferte interesante dar trebuie să le analizaţi cu atenţie.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Problema tenorului
Guvernul Leancă, puţin probabil, dar nu imposibil
Antonescu: Suntem singuri împotriva lui Băsescu, a PSD şi a unor instituţii internaţionale
Un învăţător îi obligă pe elevi să citească acatiste la ore
un profesor de Istorie le spune copiilor că ştiinţa e drăcească, iar altul consideră catolicii impuri
Contractul de vânzare cu opţiune de răscumpărare
Fermierii care arendează terenurile vor primi subvenţii cu 20% mai mari, din 2014
Victor Ponta: Protocolul USL trebuie rediscutat
Sentinţă definitivă: Gigi Becal trei ani închisoare cu executare
Bogăţia sărăciei
Ioan Rotundu
Muşamalizări de dosare la Poliţia comunitară Botoşani
A dispărut ştirul de la Mall, a rămas finisajul
Botoşani: Primarul Portariuc pune la bătaie 100 milioane euro
că tot nu-i are
Încă o promisiune pe care primarul Portariuc n-o poate onora
Puciul de la Filarmonica Botoşani a eşuat
Comunicat de presă Modern calor
COMUNICAT DE PRESĂ – CCD Botoşani
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă