Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Infracţiuni
Anunţuri
Editorial
Alune americane
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
32364
De la 07 Ianuarie 2003
93572137

Horoscop

  • 22 May 2013, 23:00
Berbec – Veţi dori astăzi să vă aflaţi în compania unor persoane care ştiu să vă ofere o atmosferă calmă şi relaxantă, care sunt dispuse să vă ajute dacă aveţi nevoie.

Taur – Dacă există neînţelegeri între dvs. şi partener ar fi bine să le lămuriţi în primele ore ale zilei, când amândoi daţi dovadă de mai multă toleranţă şi înţelegere.

Gemeni – Un prieten vă va solicita ajutorul într-o chestiune personală. Sunteţi o persoană săritoare, dar este posibil ca de data aceasta să vi se ceară prea mult. Găsiţi o scuză elegantă!

Rac – La serviciu evenimentele par să decurgă normal, fără evenimente sau probleme semnificative. Simţiţi că ziua aceasta vă favorizează şi este ideală investiţiilor.

Leu – Azi, în dragoste, cu cât sunteţi mai spontani, cu atât e mai bine. Puteţi să ajungeţi la o înţelegere privind o problemă mai veche dacă o aduceţi pe tapet ca şi cum nu ar avea importanţă.

Fecioară – Nu vă aruncaţi orbeşte într-o serie de activităţi la serviciu, doar fiindcă vi se pare că vă vor asigura un mai mare confort financiar şi o poziţie mai bună în ochii şefilor.

Balanţă – Necesitatea dialogului cu partenerul de viaţă se impune astăzi în mod stringent mai ales dacă au rămas nerezolvate câteva probleme legate de planul financiar.

Scorpion – Nu vă lăsaţi copleşit de oboseală şi de pesimism. E adevărat că treceţi printr-o perioadă nu tocmai bună, dar totul se va rezolva atunci când nu vă aşteptaţi.

Săgetător – Intraţi în conflict cu părinţii ori cu cineva mai în vârstă decât dvs. Chiar dacă ceilalţi nu au dreptate în totalitate, încercaţi să vă controlaţi. Dintr-o scânteie s-ar putea aprinde un foc.

Capricorn – Primiţi o lecţie de morală şi reacţionaţi într-o manieră total neaşteptată: recunoaşteţi că sunteţi vinovat! În această zi pot apărea probleme în legătură cu casa.

Vărsător – Complicaţii se produc doar dacă nu daţi importanţă cuvenită şanselor profesionale care apar la tot pasul. Ofertele vin din partea unor persoane mai puţin amabile.

Peşti – Sunteţi susţinut moral doar de familie şi totuşi depăşiţi cu bine încercările unor încurcături de care nu sunteţi dvs. vinovat. Cei din anturaj preferă să aibă dubii.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Ca-n poveşti…
Informare ANM de grindină, ploi torenţiale şi vijelii
Noua suspecţi într-un caz de fraudă la alegerile locale din Bradu
percheziţii la primăria din localitate şi la casa primarului
Reducerea cvorumului la referendum este neconstituţională
Senatul a adoptat măsuri pentru majorarea pensiilor militare care au fost reduse in 2010
Solicit autorităţilor din România să elaboreze un Cod de Conduita pentru mass-media
Legea graţierii a fost respinsă de Senat
Tot mai mulţi români semnează pentru a aduce Basarabia acasă
Parlamentarii PPDD cer eliminarea taxei TV
Angela Merkel rămâne cea mai puternică femeie din lume
pentru treia oară consecutiv
Alune americane
Ioan Rotundu
Marele demagog
Ioan Rotundu
Botoşani: Scandalul de la Asociaţia de proprietari nr. 29 în varianta Stamate
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă