Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Administraţie
Alune americane
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
24064
De la 07 Ianuarie 2003
118375596

Horoscop

  • 24 May 2013, 23:00
Berbec – Descoperiţi că aţi avut încredere în persoane nepotrivite. Nu mai contează că cei dragi v-au atras atenţia adesea că greşiţi când sunteţi prea sincer. Aveţi o seară plictisitoare.

Taur – Încercaţi să-i arătaţi partenerului de viaţă că proiectele actuale au multe lipsuri şi daţi naştere la controverse interminabile. Dacă renunţaţi la opiniile dvs., veţi avea linişte!

Gemeni – Verificaţi fiecare lucru făcut de altul, orice hârtie ce trebuie semnată; nu aveţi încredere în nimeni. Aţi găsit o metodă de a fi ferm cu oamenii incomozi.

Rac – Alergaţi după chilipiruri şi chiar reuşiţi să beneficiaţi de mici câştiguri lejere. Nu puneţi la suflet răutăţile altora. Şarmul nativ vă ajută şi reuşiţi astfel să aveţi succes oriunde vă duceţi.

Leu – Nu vă convine să vă schimbaţi programul din cauza persoanei iubite şi începeţi o discuţie în care nu faceţi altceva decât să criticaţi pe toată lumea. Aveţi dreptate, dar puţină răbdare!

Fecioară – E greu ce vreţi, dar reuşiţi prin calm. Dacă vă pierdeţi controlul sau rigoarea necesară situaţiei în care vă aflaţi, veţi da apă la moară celor care vă speculează slăbiciunile.

Balanţă – Dacă nu vă veţi ocupa serios de buget, planificându-vă fiecare cheltuială sau investiţie, în curând veţi ajunge să vă lamentaţi la toată lumea. Partenerul aşteaptă să luaţi iniţiativa.

Scorpion – Momentul vă e favorabil, dar nu amestecaţi sentimentele cu munca şi nu vă asumaţi prea multe obligaţii, pentru că rezultatul va fi nesatisfăcător. Sporeşte nevoia de mişcare.

Săgetător – Nu vă omorâţi cu munca. Vă atribuiţi veleităţi de şef, iar oamenii din jur vă vor zâmbi fals. O afacere încheiată cu ceva timp în urmă vă aduce un câştig.

Capricorn – Partenerul vă invită undeva departe de casă şi vă surprinde cu această propunere. Atmosfera plăcută din jurul dvs. vă ajută să vă simţiţi minunat în această zi.

Vărsător – Sunteţi impresionat de surpriza pe care o face special pentru dvs. un membru al familiei. În final, ajungeţi la concluzia că există anumite interese şi redeveniţi taciturn.

Peşti – Vi se cere să participaţi la o activitate care vă displace şi care contrazice chiar modul dvs. de existenţă. Toate planificările dvs. sunt date peste cap, dar nu găsiţi refuzul potrivit.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Bulişor în faţa nudului
Alune americane
Ioan Rotundu
Guvernul USL deschide porţile închisorii pentru primari
Au refuzat să comenteze subiectul privind numirea unui român în fruntea NATO
Victor Ponta pregăteşte terenul eliberării lui Becali
Voi propune excluderea lui Andrei Chiliman din PNL
Ce se întâmplă cu zecile de mii de bugetari angajaţi
Cum îşi bate joc ICR de românii din Timoc şi de imaginea României
5% dintre funcţionarii americani sunt trimişi în concediu fără plat
Aderenţi fundaţiei "Mişcarea Populară" vor înfiinţarea unui partid politic
Se efectuează lucrări pe următoarele străzi din municipiul Botoşani
Botoşani: Dosar furat de pe masa judecătorului de la Tribunal
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă