Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Economic
Fapt divers
Editorial
Alune americane
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Important
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
12930
De la 07 Ianuarie 2003
87404764

Horoscop

  • 26 May 2013, 23:00
Berbec – Sunteţi nevoit să faceţi unele compromisuri să vă păstraţi relaţiile de amiciţie. Din păcate, persoana iubită nu vă dă cele mai potrivite sfaturi.

Taur – Aveţi noroc în dragoste şi în activitatea desfăşurată, unde reuşiţi să puneţi la punct unele chestiuni stresante. Seara plecaţi la un drum scurt şi este posibil ca destinaţi să fie o petrecere.

Gemeni – În cazul în care v-aţi pregătit pentru o întâlnire importantă, trebuie să ştiţi să aceasta nu se va derula aşa cum v-aţi dorit. Nu sunt excluse mici probleme de sănătate.

Rac – Cumpărăturile vă răpesc majoritatea timpului şi vă treziţi că nu reuşiţi să duceţi la capăt ceea ce v-aţi propus. Cineva apropiat vă va face un serviciu şi gestul său vă va impresiona teribil.

Leu – Părintele de sex opus doreşte să vă facă unele observaţii. Ascultaţi-le politicos, fără a comenta. O datorie pe care o aveţi trebuie plătită mai devreme. Încercaţi să faceţi faţă situaţiei.

Fecioară – Ca de obicei sunteţi împiedicat în propriile lucrări. Treceţi însă şi peste asta. Veţi compensa situaţia cu o bună prestaţie faţă de persoana iubită, fiind posesorul unui şarm de zile mari.

Balanţă – O zi calmă, ce vă oferă posibilitatea de a vă ocupa de restanţele personale. Cu partenerul veţi fi mai cicălitori, dar aveţi parte de un răspuns fie calm, fie cu umor.

Scorpion – Nu se anunţă lucruri bune, feriţi-vă şi de surprize. E o zi agitată când „telefonul” poate să contramandeze aproape totul. Nu vă grăbiţi în luarea deciziilor. Destinul vă pune la încercare.

Săgetător – Nu faceţi abuzuri alimentare, căci puteţi avea probleme cu ficatul. Vi se propune o colaborare interesantă, dar vreţi să vă mai gândiţi. Faceţi-o uite!

Capricorn – Un serviciu adus cuiva vă va fi recompensat şi veţi realiza că efortul dvs. n-a fost zadarnic. Problemele gospodăreşti vă determină să amânaţi o întâlnire importantă.

Vărsător – Treceţi totul prin filtrul gândirii şi lucrul acesta vă ajută să decideţi corect în anumite situaţii. Un prieten mai în vârstă vă ajută să rezolvaţi o problemă de familie.

Peşti – Aşteptaţi un sprijin din partea partenerului, dar nu va face decât să încurce şi mai mult lucrurile. Mai bine citiţi o carte bună sau acceptaţi invitaţia care vi se face.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Poliţistul, fiola şi… citiţi bancul
Un 0grup de ţigani şi-a instalat tabăra într-o zonă exclusivistă a Londrei
ei cer protecţie şi grijă de la regina Angliei
Ponta, la Congresul UDMR, a manifestat alergie la culorile galben-albastru
Lumea lu' Rotundu: Din culisele festivalului buceceasn
Nu mai sunt probleme cu urşii, acum sunt probleme cu şacalii şi mistreţii
Crin Antonescu continuă excluderile din PNL
Dragnea: Posturile vacante din sistemul bugetar vor fi desfiinţate
Pont de vacanta. Turcia limitează consumul de alcooll
România trebuie să suporte corecţii de aproape 700 de milioane de euro
Toţi îs o apă şi-un pământ
Ioan Rotundu
Alune americane
Ioan Rotundu
Loto România: Numerele câştigătoare la tragerea din 26.05.2013
Mesajul este mult mai dur, domule primar!
Ioan Rotundu
Botoşani: Scopul este comun, banii adunaţi sunt cheltuiţi diferit
Ioan Rotundu
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă