Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Economic
Administraţie
Alune americane
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
11600
De la 07 Ianuarie 2003
85041044

Horoscop

  • 29 May 2013, 23:00
Berbec – Starea dvs. pozitivă de astăzi îi va influenţa şi pe cei din jurul dvs., care vă vor mulţumi pentru acest lucru. Partenerul vă va pregăti o seară romantică.

Taur – Discuţiile vor fi astăzi intense şi pline de satisfacţii. Totul ar trebui să fie minunat, cu o condiţie: nu faceţi promisiuni. Sănătatea vă poate face figuri, iar stelele vă avertizează să fiţi atent.

Gemeni – Ziua vă predispune la izolare şi vă retrageţi pentru puţin timp din orice activitate. Totuşi, sunt favorizate relaţiile cu persoanele de sex opus. Aveţi poftă de viaţă şi daţi curs provocărilor.

Rac – Este posibil să plecaţi într-o călătorie. Sau măcar într-o scurtă excursie. Veţi cheltui mulţi bani, dar măcar vă veţi simţi mai bine. mare atenţie pentru că vă paşte o amendă.

Leu – Azi vi se va cere să elaboraţi un proiect foarte complex, dar nu ar trebui să vă îngrijoraţi, căci îi veţi face faţă. Celelalte proiecte le vor prelua alţii. Fiţi prudenţi, planificaţi totul cu atenţie.

Fecioară – Problemele legale pe care le veţi întâmpina astăzi sunt destul de dificile. Sunt necesare diverse aprobări sau semnări de acte. Astrele spun că e o zi favorabilă remediilor.

Balanţă – Mare atenţie la tot ce spuneţi: dacă vă veţi grăbi, mai mult ca sigur nu veţi reuşi să-convingeţi pe cei din jur să vă accepte ideile. Cineva v-ar putea ajuta într-o problemă financiară.

Scorpion – Sunteţi pe fază cu tot ce se întâmplă la serviciu. Şi chiar dacă nu sunteţi prea mulţi care să vă recunoască meritele, veţi afla nişte informaţii care vă vor folosi mai mult decât credeţi.

Săgetător – Un membru al familiei poate avea probleme de sănătate, care încă vă vor afecta pe toţi. Încercaţi să nu dramatizaţi, pentru că veţi depăşi acest moment neplăcut.

Capricorn – Cineva din anturajul dvs. vă va face cunoştinţă cu o persoană care are multe relaţii, care vă va ajuta în rezolvarea unor probleme. Ar fi bine dacă aţi ţine cont de sfaturile ei.

Vărsător – Din cauza caracterului dvs. destul de dificil, veţi pierde un amic bun, care era în stare să facă orice pentru a vă ajuta şi a fi alături de dvs.

Peşti – Vă simţiţi foarte bine. Lipsa unei mâini de fier în viaţa dvs. vă descurajează. Totuşi este cineva care se gândeşte la dvs., numai că nu credeţi în atâta noroc.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Leac pentru dentiţii neatenţi
Guvernul Ponta înfiinţează o companie de aur pentru Dan Şova
Victor Ponta vrea sa limiteze salariile directorilor din companiile de stat
România, Bulgaria şi Italia - ţări aproape neguvernabile
Împotrivă pe vremea lui Boc, pentru pe vremea USL
Premierul şi ministrul sănătăţii se contrazic
Avertizează asupra riscului unei stagnări in Zona Euro
Scoaterea României şi a altor patru ţări din procedura de deficit excesiv
Petru BOGATU :De ce UE forţează un happy-end la Vilnius?
Alune americane
Ioan Rotundu
Botoşani: Cu orice preţ, Nechifor vrea director la Staţiune (II)
Ioan Rotundu
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă