Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Infracţiuni
Anunţuri
Alune americane
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi:
19695
De la 07 Ianuarie 2003
75090830

Horoscop

  • 31 May 2013, 23:00
Berbec – Se pare că aţi decis să acceptaţi orice invitaţie care promite să vă facă să trăiţi momentul sau să vă ajute să evitaţi o posibilă stare de disconfort.

Taur – Nu vă simţiţi prea bine şi aţi vrea să nu faceţi nimic astăzi. Totuşi, este bine să ştiţi că recompensa se arată numai celor activi, pentru că aceasta este condiţia zilei.

Gemeni – Dorinţa dvs. de comunicare ar putea să-i pună astăzi în dificultate pe cei din jurul dvs., căci nu pot ţine pasul cu dvs. şi este posibil să vă reproşeze chiar acest lucru.

Rac – Problemele sentimentale de azi ar putea să vă creeze o stare confuză. Nu încercaţi să le rezolvaţi singur. Ar fi bine să ţineţi cont de sfaturile unei persoane mai în vârstă.

Leu – Relaţia cu familia şi cu cei apropiaţi dvs. se va îmbunătăţi considerabil. Pe acest fond ascendent, veţi uita de grijile cotidiene şi veţi încerca să vă menţineţi buna dispoziţie.

Fecioară – După ce provocaţi unele controverse la serviciu, acasă sau în relaţiile cu rudele, veţi găsi liniştea, siguranţa de sine şi confortul psihic. Aveţi grijă cum umblaţi cu banii.

Balanţă – Deşi sunteţi dispuşi să vedeţi lucrurile în culori mai închise decât sunt ele în realitate, astăzi reuşiţi să înţelegeţi că optimismul este cea mai simplă cale de abordare a problemelor.

Scorpion – La serviciu vă puneţi la curent cu ultimele noutăţi. Familia aşteaptă mai multă atenţie şi implicare în treburile casei, dar nu aveţi de ce să vă plângeţi.

Săgetător – Vă cam plictisiţi şi cheful de muncă vă lipseşte. Aţi putea crede că este mai comod să urmaţi sfatul altora. Să nu vă mire faptul că aţi putea scăpa situaţia de sub control.

Capricorn – Este o zi nemaipomenit de bună. Nativii care au tot căutat un loc de muncă au acum şansa de a semna un angajament profesional pe termen lung.

Vărsător – Egoismul de care dau dovadă unii vă enervează şi decideţi că veţi deveni la fel de egoişti de azi înainte. Nu exageraţi! O persoană în vârstă vă aduce veşti bune.

Peşti – Veţi descoperi că unii prieteni sunt prieteni doar din interes. Îşi amintesc de dvs. atunci când au nevoie de bani sau de un serviciu. Apar cheltuieli neprevăzute.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: La poarta paradisului comunist
Gyorgy Frunda vrea ca limba maghiară să devină limbă regională
Reforma Schengen: statele europene vor putea reintroduce controale la frontieră
Botoşani: Mai poate avea viitor Staţiunea Popăuţi? (IV)
Ioan Rotundu
Rusia învinsă la Chişinău
cel de-al doilea stat românesc revine la stabilitate
Ministrul Nicolaescu este preocupat de "limbilor minoritare" vorbite în spitale
Şomajul atinge un nou record in Zona Euro
Seful Antena TV Group, Sorin Alexandrescu, a fost arestat preventiv 29 de zile
Procurorul Daniel Morar vrea să demisioneze din magistratură
Comunicat de presă – Modern Calor
Alune americane
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă