Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Infracţiuni
Economic
Administraţie
Alune americane
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
70
De la 07 Ianuarie 2003
92484307

Horoscop

  • 4 June 2013, 23:00
Berbec – O ceartă declanşată încă de dimineaţă vă strică întreg week-end-ul. Toţi membrii familiei încearcă în zadar să vă înduplece să respectaţi programul prestabilit.

Taur – Pentru a scăpa de migrenă, ar trebui să vă relaxaţi şi să urmaţi sfaturile celor din familie. Faptul că aşteptaţi musafiri nu vă ajută, ci mai degrabă accentuează stresul.

Gemeni – Nu vreţi să renunţaţi la nimic din ceea ce v-aţi propus pentru această zi. Aveţi destui bani, dar munciţi în continuare foarte mult şi îi forţaţi şi pe cei dragi să facă la fel.

Rac – Veţi avea o mulţime de controverse cu cei din jur. Dacă veţi reuşi să vă stăpâniţi impulsivitatea, mai mult ca sigur dialogul se va demonstra constructiv.

Leu – Nemulţumirile sunt reale, dar uşor exagerate. Nu vă grăbiţi să faceţi schimbări în viaţa sentimentală, deoarece este puţin probabil să fiţi mulţumit. E nevoie de mai multă răbdare.

Fecioară – Aţi putea să vă revedeţi o mai veche cunoştinţă. Oricum ar fi, iniţiativele dvs. în plan sentimental se vor bucura de apreciere. Popularitatea în faţa sexului opus e în creştere.

Balanţă – Farmecul personal vă dă ocazia să vă faceţi remarcat oriunde vă duceţi. Cei implicaţi într-o relaţie stabilă şi-ar putea dori o schimbare de mai mare anvergură.

Scorpion – Pentru că aţi finalizat prea puţin din ceea ce aţi planificat, vă faceţi o autocritică drastică în faţa rudelor apropiate. Sunteţi totuşi decis să nu acceptaţi nici un fel de ajutor.

Săgetător – Cu toate că sunteţi conştient că sunteţi superficial, nu acceptaţi ca cei din jur să vă facă reproşuri. Replicile dvs. tăioase nu vor însenina atmosfera, dar veţi fi mulţumit.

Capricorn – Nu ştiţi cum aţi obţinut simpatia celor din anturaj, dar vă place situaţia şi aţi dori să păstraţi aceste sentimente. Aveţi grijă să nu exageraţi pentru a nu vă speria admiratorii!

Vărsător – Ar fi bine să vă exprimaţi clar ideile, pentru că persoana iubită ar putea să vă interpreteze greşit dorinţa de a fi mai liber. Vă recomandăm să evitaţi speculaţiile.

Peşti – Nu este o zi prea bună pentru tranzacţii financiare şi nici pentru proiecte de afaceri. În schimb, puteţi avea mari satisfacţii pe plan sentimental. Nu e exclus chiar să faceţi declaraţii de dragoste.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Procurorii cer închisoare cu executare pentru primarul Gheorghe Falcă
Gigi Becali a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu executare
Victor Ponta vrea reducerea preţului la energie ca să nu se închidă
Botoşani: Seminar dedicat elevilor şi angajatorilor
Alune americane
Deputatul Roman cere pensii juste pentru toţi cetăţenii
Iunie 1946-iunie 2013: 67 de ani de neuitare de la uciderea Mareşalului Ion Antonescu
Poate ultima şansă de pace cu palestinienii
40 de proprietari blochează conducta' Iasi-Ungheni
Bancul zilei: Riscul meseriei
Germania şi Europa „neguvernabilă”: această ironie a istoriei
Ceva nu se leagă , dar nu ştiu ce!
Ioan Rotundu
Botoşani: Bilanţ la un an de zile pentru Centrul istoric
ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă