Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Infracţiuni
Editorial
Administraţie
Alune americane
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
6963
De la 07 Ianuarie 2003
123195900
pnl

Horoscop

  • 7 June 2013, 23:00
Berbec – Apar schimbări esenţiale în ceea ce priveşte modul în care reacţionaţi în situaţii de stres. Sunteţi mai sentimental şi mai romantic ca niciodată, însă şi pasiunile ies la suprafaţă.

Taur – Daţi de furcă din nou familiei cu un dezinteres de neiertat. Se va pierde ocazia refacerii unei părţi din avere, dacă nu vă vedeţi interesul, al dvs. sau al celorlalţi în drept.

Gemeni – Este o zi frumoasă cu solicitări de toate felurile. Vă supără lipsa de onestitate a anturajului. Veţi evolua pe un fond tensionat.

Rac – Sunteţi copleşit de atenţiile celor din anturajul dvs. Încercaţi să fiţi neutru, să nu vă implicaţi în viaţa şi problemele celor dragi, dar până seara uitaţi şi luaţi atitudine.

Leu – Nu lăsaţi să se vadă cât de iritat sunteţi de schimbările care sunt făcute la serviciu fără acordul dvs. Vă faceţi de lucru repetând la nesfârşit nişte operaţiuni de rutină.

Fecioară – Puneţi mare preţ de intimitate, mai ales când prietenii dvs. vă cer sfaturi şi vor să vă dea sfaturi cu tot dinadinsul. Echilibrul dvs. emoţional este încă foarte fragil.

Balanţă – Modelul de familie la care visaţi se dovedeşte confuz şi sunteţi nevoit să acceptaţi modificările impuse de partenerul de cuplu. Apar unele probleme de sănătate. Nu vă impacientaţi!

Scorpion – Sunteţi indispus pentru că nu vă simţiţi în formă din punct de vedere fizic. Nu vă asumaţi nici un risc! Nu aveţi prea multe şanse de reuşită. Înarmaţi-vă cu răbdare!

Săgetător – Sobrietate în exprimare, întreaga zi. Seara, vă odihniţi cu adevărat, în compania familiei şi leneviţi, receptiv la tot soiul de propuneri, mai mult sau mai puţin bizare.

Capricorn – Vă mişcaţi foarte rapid şi reuşiţi să recuperaţi toate activităţile care au rămas de izbelişte. Vă reconfiguraţi întreaga activitate într-un mod benefic.

Vărsător – Sunteţi nemulţumit şi aveţi tendinţa de a-i critica pe toţi. Temperaţi-vă acest impuls pentru a nu jigni pe nimeni! Nu încheiaţi nici un fel de tranzacţie, căci veţi ieşi în pierdere.

Peşti – Vă bazaţi prea mult pe şansă şi faceţi greşeli, mai ales când este vorba să apreciaţi comportamentul celor din jur. Reacţiile dvs. sunt lipsite de măsură în prezenţa rudelor.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Destăinuirea soţiei
Eva Simon (Ungaria): Masochismul unguresc
Guvernul Ponta ne pregăteşte ceva pe seama certificatelor verzi
se pare că factura la curentul electric va fi mai mare
Fost deputat PSD condamnat la trei ani închisoare
Titus Corlatean se va duce la Moscova
Regionalizarea va umfla schema de personal a consiliilor judeţene
Chiuariu vrea ca parlamentarii să cheme la ordin Justiţia
De la ce se mai ceartă PSD şi PNL pe teme constituşionale
Salut propunerea, dar am şi îndoieli
Ioan Rotundu
Botoşani: Lansarea „Cărţii de aur” i-a speriat pe cei de la Cultură
Ioan Rotundu
Alune americane
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog