Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Economic
Editorial
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
24853
De la 07 Ianuarie 2003
92775063

Horoscop

  • 11 June 2013, 23:00
Berbec – Sunteţi încă într-o dispoziţie romantică, dar asta abia înspre seară, căci veţi începe ziua strângând după musafiri şi dormind copios, în ordinea doar de voi stabilită.

Taur – Începeţi deja să vă planificaţi riguros timpul, dar sunteţi vulnerabil în faţa unor calcule ambiţioase şi a sentimentelor cam prea înflăcărate ale partenerului dvs.

Gemeni – Vă preocupă cu adevărat soarta partenerului dvs., dar va fi vorba şi de o mare nedumerire pe care v-a provocat-o comportamentul acestuia în ultimul timp.

Rac – Vi se oferă perspective noi atât în plan social, cât şi sentimental. La o petrecere este posibil să cunoaşteţi o persoană ce vă impresionează imediat. Acordaţi-i atenţie!

Leu – O vizită la rude ar putea să nu iasă tocmai bine. Mai bine amânaţi-o! În a doua parte a zilei s-ar putea ivi ocazia unei colaborări. Este recomandabil să nu vă pripiţi şi să nu ziceţi nici da, nici ba.

Fecioară – Simţiţi nevoia să vă împărtăşiţi ideile prietenilor apropiaţi. Vi se pot împlini dorinţe mai vechi, cu ajutorul unei rude care vă sprijină financiar şi moral.

Balanţă – Relaţia cu prietenii se îmbunătăţeşte pe zi ce trece. Veţi primi o invitaţie pe care nu are nici un rost să o refuzaţi, căci va fi un bun prilej de a vă relaxa.

Scorpion – Pe acasă sunt multe de făcut, care nu mai pot fi amânate. Evitaţi discuţiile în contradictoriu cu părinţii sau cu ceilalţi membrii ai familiei.

Săgetător – Aveţi tendinţa de a vă implica în prea multe activităţi şi nu aveţi răbdare să finalizaţi mai nimic. Şansa vă surâde şi ar fi păcat să nu o folosiţi.

Capricorn – Interesul pentru divertisment este mai mare decât în mod obişnuit. Unul din proiectele din timpul liber va fi dat peste cap, dar nu vă va deranja.

Vărsător – Drumurile vă cam obosesc, dar nu reuşiţi să scăpaţi de ele cu nici un chip. Comunicarea cu cei din jur evoluează armonios.

Peşti – Cei din jur apreciază seriozitatea şi vă cer sfatul. Este o zi bună pentru a lega noi prietenii. Ar fi bine să profitaţi de această zi, în care aveţi un randament deosebit.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Consolarea lui Gigi
Petru Bogatu: România cât opt Basarabii
Ponta a promis marea cu sarea, Berlinul i-a dat un cec in alb
Rămâne de văzut ce va face premierul cu acest avans
Liberalul Ghişe cere demisia premierului Ponta
Victor Ponta, despre discuţiile cu Angela Merkel
Victor Ponta: Reducerea TVA la pâine se amână după 1 iulie
România are rezerve de gaze de şist echivalente consumului pe 100 de ani
Botoşani: Scandalul dintre taberele rivale de la Asociaţia nr. 29 continuă
Ioan Rotundu
Efectul Roşca – Ghişe
Ioan Rotundu
Alune americane
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă