Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Cultură
Infracţiuni
Economic
Administraţie
Alune americane
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
23865
De la 07 Ianuarie 2003
122883932

Horoscop

  • 12 June 2013, 23:00
Berbec – Evitaţi să faceţi destăinuiri persoanelor necunoscute, chiar dacă prezintă încredere. Ştiţi să vă faceţi plăcut în societate şi sunteţi un partener bun de discuţii.

Taur – Riscaţi să pierdeţi un bun prieten din cauza neglijenţei dvs. Nu optaţi deocamdată pentru schimbări, deşi vor exista ocazii să le faceţi.

Gemeni – Noutăţile şi schimbările se succed într-un ritm ameţitor. Sunt posibile discuţii aprinse pentru afaceri care credeţi dvs. că bat pasul pe loc.

Rac – Cercul prietenilor dvs. se lărgeşte. Importante sunt soluţiile subtile pe care aceştia le descoperă pentru problemele dvs. profesionale. Nu răspundeţi la provocări.

Leu – Popularitatea dvs. urcă spre cota ideală. Anturajul vă apreciază pentru tactul cu care aprobaţi chestiunile delicate. Când partenerul doreşte ceva, totul se poate împlini la timp.

Fecioară – Mâncaţi sănătos, dormiţi profund, iată programul potrivit pentru astăzi. Un prieten a început să vă ocolească şi acest lucru vă bulversează toată ziua.

Balanţă – S-ar putea ivi o problemă care vă enervează, însă nu este cazul să o băgaţi în seamă. Încercaţi să vă faceţi cât mai utili în familie, iar seara veţi primi felicitările partenerului.

Scorpion – Nu ar fi exagerat dacă aţi fi atenţi la reacţia unor colegi care s-ar putea bucura fals pentru dvs., în realitate nutrind invidie pentru realizările la care aţi ajuns.

Săgetător – Financiar, situaţia este cam fluctuantă. Acum vi se umple buzunarul şi imediat apare un motiv, nu neapărat serios, de a cheltui banii. Nu reuşiţi să rezistaţi ispitei.

Capricorn – Deşi conduita dvs. este ireproşabilă, iar rezultatele obţinute deosebite, stând în umbră nu faceţi decât să vă blocaţi ascensiunea. Astăzi colindaţi magazinele.

Vărsător – Perseverenţa este principalul dvs. atu. Este o zi cu drumuri scurte şi intervenţii la diferite foruri. Trebuie rezolvate şi scadenţele financiare.

Peşti – Senzaţia că cei din anturaj vă sunt ostili, nu este o păcăleală. Nu vă faceţi griji însă, deoarece nu sunteţi vinovat şi totul va trece cum a apărut: aparent fără motiv.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Răspuns sincer
50.000 de români au semnat până în acest moment pentru integrarea Basarabiei cu România
Ioan Ghişe îşi face mea culpa faţă de premierul Ponta
Ministrul Fenechiu va afla pe 4 iulie dacă va fi condamnat sau nu
Rusia: Mii de oameni protestează împotriva lui Vladimir Putin, la Moscova
Ponta verifică cine i-am modificat Ordonanţa despre impozitarea veniturilor compensatorii
Victor Ponta, atac dur la trei miniştri liberal
Dan Sova susţine că Deutsche Bank ar putea finanţa autostrada Comarnic-Brasov
BMW ar putea deschide o fabrică în România
Alune americane
Comunicat presă Primăria Botoşani
Un volum ştiinţifico-geografic despre judeţul Botoşani
Ioan Rotundu
Botoşani: AJCPS în prag de executare silită
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog