Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Editorial
Administraţie
Alune americane
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Important
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi:
15554
De la 07 Ianuarie 2003
78586891

Horoscop

  • 13 June 2013, 23:00
Berbec – Sunteţi optimişti şi vedeţi viaţa în roz. Veţi avea parte de surprize din partea persoanei iubite, iar dvs. veţi încerca să vă faceţi cât mai mult timp pentru a fi împreună.

Taur – În prima jumătate a zilei neliniştea vă pândeşte la fiecare pas. Regretaţi o greşeală făcută cu mai mult timp în urmă şi faceţi tot posibilul să o reparaţi.

Gemeni – Este mai bine să nu vă amestecaţi în problemele prietenilor şi nici să daţi sfaturi gratuite, chiar dacă aveţi cele mai bune intenţii.

Rac – Toată lumea vă spune lucruri frumoase. Aveţi senzaţia că toţi vă măgulesc pentru că vor ceva de la dvs. Aveţi protecţie divină astăzi.

Leu – Din punct de vedere financiar, reuşiţi să vă menţineţi pe linia de plutire, însă acest lucru nu vă mulţumeşte. Aveţi unele probleme şi vă deranjează dezinteresul celorlalţi.

Fecioară – Primiţi o ofertă, dar nu ştiţi dacă merită să riscaţi şi s-o acceptaţi. Dacă aţi fi un pic mai flexibil, toate lucrurile ar fi în regulă. Încercaţi să nu vă mai cramponaţi de toate detaliile.

Balanţă – Concepţiile familiei despre viaţă au şi un numitor comun – confortul. În privinţa opiniilor privind independenţa financiară, a intimilor, subiectul rămâne deschis.

Scorpion – Timpul lucrează în favoarea dvs. Reuşiţi să rezolvaţi scadenţele cu ajutorul persoanelor de acelaşi sex din anturajul dvs. randamentul dvs. este apreciat.

Săgetător – Nu veţi fi de acord cu programul propus de persoana iubită, dar nici dvs. nu puteţi să-l impuneţi pe-al dvs. Gsiţi o cale de mijloc. La serviciu, se anunţă noi responsabilităţi.

Capricorn – Evenimentele neprevăzute sunt la ordinea zilei. Vă orientaţi la timp asupra strategiei ce trebuie urmată pas cu pas. Intuiţia vă ajută în relaţiile cu colaboratorii.

Vărsător – Vă amintiţi de prieteni, visaţi la locuri romantice şi pline de mister, aşa că, dacă timpul vă permite, veţi lenevi puţin şi vă veţi gândi la lucruri frumoase.

Peşti – Acordaţi atenţie partenerului, atenţie care nu trece neobservată. Tandreţea de dvs. poate fi prea exagerată, dar cine oare se va sătura vreodată de prea multă drăgălăşenie?


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Sigiliul Mariei
Abandonaţi în ghearele băncilor
Ioan Rotundu
Botoşani: Concursul „Nicoară” şi conflictul dintre generaţii
Ioan Rotundu
72 de ani de neuitare!
72 de ani de la deportarea de către Moscova a zeci de mii de români basarabeni și bucovineni în Siberia
Tezaur îngropat de 3.000 de ani, descoperit întâmplător de un elev
Economia României va creste cu 1,7% în acest an şi cu 2,2% în 2014
Dragnea vrea ca aleşii locali să poată face parte din Consiliile de Administraţie ale societăţilor comerciale subordonate
PDL-ul lui Blaga mai pierde un parlamentar
DNA infirmă afirmaţiile lui Victor Ponta
Lucian Duţă nu are calitatea de învinuit sau inculpat în nici un dosar
Guvernul cere clemenţă la acordul cu FMI
mai mult de jumătate din angajamentele asumate n-au fost realizate
Loto România: Numerele câştigătoare la tragerea din 13.06.2013
Până şi prostimea a rămas aceeaşi!
Ioan Rotundu
Alune americane
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă