Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Editorial
In vino veritas
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Religie
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
19691
De la 07 Ianuarie 2003
122879758

Horoscop

  • 17 June 2013, 23:00
Berbec – Nu vă grăbiţi să le spuneţi oamenilor adevărul în faţă. S-ar putea să aveţi probleme cu cei din jur. Nu este cazul să sporiţi numărul duşmanilor.

Taur – O propunere ispititoare vă surprinde ziua aceasta. Nu vă repeziţi s-o acceptaţi, cântăriţi temeinic toate argumentele pro şi contra. Acum mintea vă stă doar la petreceri.

Gemeni – Multe de făcut, de auzit, de văzut. Nu acordaţi importanţă celor care nu vă convin şi va fi un succes. Dacă aveţi neînţelegeri, apelaţi la persoane dezinteresate.

Rac – Nu rezistaţi unor tentaţii ce apar pe neaşteptate şi renunţaţi din nou la regimul sever pe care vi l-aţi impus în ultima vreme. Excesele vă provoacă nemulţumire.

Leu – Vă criticaţi partenerul de viaţă şi îi faceţi un adevărat rechizitoriu pe care i-l prezentaţi cu luciditate, în cel mai bun moment posibil. Vi se cere să faceţi noi investiţii.

Fecioară – Doriţi să nu fiţi deranjat şi vă anunţaţi toţi cunoscuţii că plecaţi în altă localitate. Până la urmă, chiar aşa se va întâmpla şi tot răul va duce la bine.

Balanţă – Vă împrieteniţi cu persoane pe care le cunoaşteţi în situaţii amuzante. Ulterior, găsiţi cunoştinţe comune şi puncte de interes profesional în activitatea dvs.

Scorpion – Primiţi pe nedrept unele sancţiuni, dar vă decideţi să nu protestaţi, în primul rând pentru că ar fi afectate prea multe persoane din anturaj. Seara, încurajări amicale.

Săgetător – Provocaţi discuţii interminabile cu acele persoane cu care nu vă mai înţelegeţi, sperând că veţi limpezi o dată pentru totdeauna neînţelegerile apărute.

Capricorn – Deşi nu vă aşteptaţi câtuşi de puţin, veţi primi beneficii importante, pe care le veţi reinvesti, fără să cereţi părerea vreunui specialist. Speranţe de viaţă mai bună.

Vărsător – Nu vreţi să recunoaşteţi, însă afirmaţiile făcute de cei dragi vă cam sperie. Aţi sperat că veţi reuşi să-i impresionaţi dar descoperiţi că sunt la fel de încăpăţânaţi.

Peşti – Sunteţi invitat la o petrecere şi nu vi se pare oportun să acceptaţi. Motivele dvs. sunt prea intime pentru a le face publice, aşa că până la urmă vă veţi conforma.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Traşi pe sfoară
Botoşani: Când simţul civic este dominat de nesimţire
Ioan Rotundu
Vara lui Băsescu
Ioan Rotundu
Alune americane
Federalizarea nu este o soluţie pentru Republica Moldova
Părintele Arhimandrit Justin Pârvu a trecut la Domnul şi Mântuitorul nostru
Cine este Jana Nagyova, femeia fatală aflată la originea căderii premierului ceh Petr Necas
Romania – fruntaşă în Europa la creşterea costurilor cu forţa de muncă
PPDD se dezintegrează
Un senator, Tudor Barbu, şi doi deputaţi, au demisionat
Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir, trimişi în judecată
Gheorghe Falcă, achitat definitiv in dosarul "Fabrica de zahar"
Hassan Rohani vrea ca SUA să recunoască drepturile nucleare ale Teheranului
Andrei Marga şi-a dat demisia de la conducerea ICR,
Procuror condamnat definitiv la cinci ani de închisoare cu executare
Prognoza pe două săptămâni
Bulgaria: Filiala din Sofia a Partidului Socialist cere demisia lui Stanisev
Anunţ Primăria Botoşani
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog