Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Cultură
Anunţuri
Fapt divers
Editorial
Alune americane
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
6853
De la 07 Ianuarie 2003
123195790
pnl

Horoscop

  • 18 June 2013, 23:00
Berbec – Astrele nu vă sunt favorabile astăzi. Ar fi indicat să rămâneţi acasă, să vă luaţi o zi liberă şi să aveţi grijă mai mare de familie. În ultimul timp, aceasta v-a simţit lipsa.

Taur – Astăzi vreţi să rezolvaţi toate problemele. Dacă sunteţi grăbit, s-ar putea să le încurcaţi şi mai tare. Mai ales că sunteţi obosiţi şi trebuie să rezolvaţi problemele de serviciu.

Gemeni – În această dimineaţă sunteţi bine dispus. Spre seară, este posibil să aveţi nişte discuţii contradictorii cu persoana iubită. Ar fi bine să vă abţineţi de la comentarii răutăcioase.

Rac – S-ar putea să fiţi irascibil din cauza unor întârzieri faţă de planul dvs. nervozitatea vă poate pune într-o situaţie neplăcută faţă de prieteni şi de partener.

Leu – Cineva din anturajul dvs. profesional v-a dezamăgit profund. Încercaţi să discutaţi cu persoana respectivă şi să vedeţi care ar fi motivele pentru care se comportă aşa.

Fecioară – Dacă azi aveţi mult de muncă, nu vă plângeţi. Mai bine vă mobilizaţi eforturile! Organizaţi-vă mai bine timpul şi realizaţi cum trebuie ceea ce vi s-a cerut.

Balanţă – Oamenii cu care veniţi în contact astăzi, vi se vor părea mai reci. Este o zi în care se cere să daţi dovadă de o mai mare prudenţă în afirmaţiile pe care le faceţi.

Scorpion – La serviciu sau în familie, vi se va cere sfatul cu privire la o situaţie delicată. Folosiţi-vă toată experienţa de viaţă, dar nu oferiţi sfatul dvs. ca ultimă soluţie.

Săgetător – Ar fi bine să luaţi iniţiativă, pentru că aţi putea clarifica o situaţie neplăcută care vă împiedică de mult timp să demaraţi o activitate importantă.

Capricorn – Tonusul fizic şi psihic vor cunoaşte o curbă ascendentă, prilej cu care veţi acorda mai multă atenţie relaţiilor sociale. S-ar putea să începeţi şi o dietă alimentară.

Vărsător – Dimineaţa, sunteţi hotărât să faceţi câteva schimbări în cămin, dar nu sunteţi sigur că partenerul de viaţă va fi de acord. Ar fi bine să vă stabiliţi priorităţile!

Peşti – Folosiţi atât în familie, cât şi la serviciu un ton autoritar. Acest lucru nu vă aduce nimic nou. Dacă mai lăsaţi orgoliul deoparte, norocul e de partea dvs. Iubitul nu vă iartă tonul certăreţ.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Zoologică
Petru Bogatu: „Macho” sau hoţ de buzunare?
PSD a votat alături de PDL în favoarea referendumului
Directorul CIA, lui Traian Băsescu: SIE si SRI sunt remarcabile
apreciem profesionalismul şi integritatea ofiţerilor români
Jurământul de supunere al lui Christine Lagarde faţă de Nicolas Sarkozy
dacă mă foloseşti, am nevoie de tine ca ghid şi ca susţinere
Traian Băsescu, îngrijorat de politizarea la care USL supune ICR
Crin Antonescu să dea dovadă de comportament responsabil
Prognoza meteo pentru miercuri şi joi
Cum a ales guvernul Ponta fumurile lui Vosganian, în locul uscăciunii lui Nicolaescu
Vladimir Putin, izolat la summitul G8
Eu sunt un republican, chiar dacă am cumătră din familia regală
Secretarul general al CE cu ochii pe revizuirea Constituţiei României
Alune americane
Botoşani: Cele două pietre de moară ale administraţiei municipiului Dorohoi
Câştigătorii concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă
Suntem doar hârtia lor igienică
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog