Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Economic
Editorial
Sănătate
Alune americane
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
15268
De la 07 Ianuarie 2003
106344347

Horoscop

  • 20 June 2013, 23:00
Berbec – Încercaţi să faceţi totul cu măsură şi nu uitaţi să ieşiţi în lume. Această zi se dovedeşte a fi de succes dacă veţi cheltui ceva bani pe obiecte considerate nu tocmai practice.

Taur – Bucuraţi-vă de viaţa de familie. Vă aşteaptă confortul şi liniştea. Cu cât acordaţi mai multă atenţie celor dragi şi petreceţi mai mult timp acasă.

Gemeni – Suspectaţi pe toată lumea că v-ar persecuta, dar nu e chiar aşa. Doar o femeie este bârfitoare şi vă duşmăneşte, restul au intenţii bune, dar nu le percepeţi.

Rac – E posibil să vă gândiţi la un schimb de locuinţă, din dorinţa de mai mult confort. Vă drămuiţi fiecare bănuţ şi vă faceţi calcule, dar dorinţa e greu de realizat.

Leu – Sunt posibile dispute cu superiorii, care nu vă acceptă în totalitate ideile. Reacţiile impulsive ar trebui controlate, altfel starea de agitaţie vi se va accentua.

Fecioară – Dacă aveţi copii, trebuie să manifestaţi mai multă grijă la comportamentul lor, pentru că i-aţi cam neglijat în ultimul timp. Nu cheltuiţi peste măsură pe lucruri inutile.

Balanţă – Vă deranjează gafele celor din anturaj, iar criticile la adresa lor nu lipsesc. Cei din jur nu sunt obişnuiţi cu acest fel de a fi şi devin răutăcioşi faţă de dvs.

Scorpion – Ziua aceasta nu se poate spune că vă merge rău, dar totuşi lucrurile nu ies aşa cum vă doriţi. Nu este momentul să disperaţi, pentru că situaţia se va remedia.

Săgetător – Admiraţia pe care o manifestaţi faţă de persoana iubită este dublată de o fascinaţie greu de înţeles pentru cei ce vă cunosc. Ironiile dvs. dispar ca prin farmec.

Capricorn – Din punct de vedere emoţional staţi foarte bine, ceea ce înseamnă că nu aveţi mult timp să respiraţi. Prezenţa unui nativ din Gemeni vă stresează şi vă scoate din sărite.

Vărsător – Aţi putea demara ceva nou, dar nu trebuie să vă grăbiţi, nici măcar un pic. Este posibil să aveţi unele neînţelegeri cu colaboratorii, pe care nu le veţi putea rezolva.

Peşti – Sunteţi foarte conştiincioşi şi tipicari, acest lucru observându-se în tot ce întreprindeţi. Atenţie la sănătate, fiindcă sunt posibile mici probleme respiratorii.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Dreptatea lui Stalin
În Brazilia, clasa politică este stupefiată de protestele de stradă
poporul se trezeşte: fie încetează să ne fure, fie oprim ţara
Raport: Leul ar putea menţine tendinţa de depreciere
Patru români, incluşi de Google pe o listă cu studenţi deosebit de talentaţi la informaticaă
Această aşa-zisă lege privind frontiera de stat a Transnistriei e o provocare
Topul judeţelor cu cei mai mulţi elevi navetişti
Alune americane
O conexiune politică stupefiantă
Ioan Rotundu
Carrefour România susţine producătorii români!
Moscova cere, în Parlamentul de la Chişinău, demisia ministrului Apărării, Vitalie Marinuţă
Guvernul schimba tot sistemul taxei de timbru, plăţile cresc si de 25 ori
Noul proiect al legii malpraxisului
* litigiul poate fi soluţionat amiabil, cuantumul daunelor morale - plafonat
Culise şi observaţii despre criza dintre Voiculescu şi Antonescu
Botoşani: Dezastrul preconizat la Staţiunea Popăuţi s-a produs
staţiunea a fost dată pe mâna unui intrus
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă