Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Sport
Alune americane
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Religie
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
25319
De la 07 Ianuarie 2003
122885386

Horoscop

  • 21 June 2013, 23:00
Berbec – Nu sunteţi convins că aţi luat cele mai corecte decizii şi le căutaţi nod în papură colaboratorilor, sperând că veţi găsi un ţap ispăşitor. Asistaţi la o despărţire.

Taur – Cu toate că intuiţia se opune uneori argumentelor raţionale sau tendinţelor afective, modul fericit în care se aranjează lucrurile vă asigură o zi bună.

Gemeni – Căutaţi să împăcaţi dorinţa de a pune deoparte ceva bani cu nevoia de a vă asigura confortul astfel încât să vă simţiţi bine şi să aveţi eficienţă.

Rac – Sunteţi o prezenţă agreabilă, comunicativă, amabilă şi gata să-i ajute pe ceilalţi. Astăzi vă puteţi pune în practică un plan secret legat de casă.

Leu – Sunteţi mai retras ca de obicei şi doriţi puţin mai multă intimitate. Cu toate acestea, o întâlnire cu un prieten vă va relaxa. Renunţaţi la principiile de bază.

Fecioară – Rudele dvs. vă vor cere sprijinul. Vi se va face o nedreptate, dar nu veţi riposta prea dur. S-ar putea să descoperiţi un secret despre cineva din familie.

Balanţă – Nu vă afundaţi în tăcere. Supărarea nu trebuie să vă împiedice să munciţi împreună. Şefii vă susţin iniţiativele. Evitaţi să ieşiţi la cumpărături, căci puteţi ieşi în pierdere.

Scorpion – Relaţia dvs. va fi strălucită, dacă privind poziţia dvs. de iubire, căldură şi tandreţe, veţi răspunde cu aceeaşi monedă.

Săgetător – Lipsa de claritate faţă de rude poate provoca derută şi decepţii. Unii se vor bucura de atenţia dvs. sporită, iar alţii vor fi ignoraţi şi uitaţi total.

Capricorn – Pentru a nu fi tentat să cheltuiţi tot, daţi banii în păstrare unui prieten. Încercaţi să vă protejaţi echilibrul sufletesc. Aveţi şansa de a obţine înţelegere pe toate planurile.

Vărsător – Importantă pentru dvs. acum este liniştea. Evitaţi certurile cu cei din familie, chiar dacă sunteţi nemulţumit de ceva. Petreceţi timpul în calm, ocupaţi-vă de propria persoană.

Peşti – Sunteţi sentimental ca de obicei. Cu toate că vă bucuraţi de sprijinul unor persoane importante, ar fi bine să nu vă încredeţi în toate promisiunile.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Mortul dator
Botoşani: Preot lacom şi apucător, pedepsit de Dumnezeu
Ioan Rotundu
Alune americane
Incendii provocate cu intenţie
Comunicat referitor la Festivalul „Mugurelul” Dorohoi
Ministrul Apărării: „Nu voi demisiona! Nu am motive”.
Guvernul Ponta a pus taxă şi pe divorţul amiabil
Parlamentul de la Chişinău a adoptat declaraţia privind problema transnistreană
Preşţedintele Hollande atacat de două militante cu sânii goi
Arhiepiscopul Pimen îl felicită pe cel care nu confundă fericirea cu funduleţul
Partidul Conservator, o nouă trădare? Istoria "soluţiei imorale"
Primele condamnări în dosarul referendumului din iulie 2012
închisoare cu suspendare pentru vot multiplu
Simona Halep, omul momentului în sportul românesc
secretul din spatele performanţei
Vreme instabilă de duminică după-amiază până marţi seara
Guvernul va face verificări la firma de transport implicată în accidentul din Muntenegru
Firma de transport: Şoferii aveau experienţă de cel puţin 10 ani, fîră niciun incident
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog