Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Economic
Fapt divers
Editorial
Administraţie
Alune americane
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Important
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
3490
De la 07 Ianuarie 2003
83934997

Horoscop

  • 24 June 2013, 23:00
Berbec – Depăşiţi o stare de nelinişte. Nu mai simţiţi în spatele dvs. răsuflarea concurentului neloial. Este benefic să stabiliţi nişte norme sau reguli precise.

Taur – Nu prea veţi fi în apele dvs., dar întâlnirea cu prietenii vă va ajuta să vă recăpătaţi buna dispoziţie. Energia fizică este mare, dar trebuie folosită cu chibzuinţă.

Gemeni – Aţi dori mai mult de la partenerul de suflet şi faptul că dorinţele nu vă sunt îndeplinite vă face cam neliniştiţi. Evitaţi să daţi curs suspiciunilor.

Rac – Sunt şanse mari să finalizaţi o lucrare pe care aţi început-o de mai mult timp şi care vă stătea pe suflet. Colegii vă vor acorda tot sprijinul şi asta vă va ridica mult moralul.

Leu – Chiar dacă în prima parte a zilei veţi fi mai comod decât ne-aţi obişnuit, starea dvs. generală va fi bună. Posibile dureri de oase la sfârşitul zilei.

Fecioară – Nu încercaţi să vă impuneţi ideile în faţa şefilor, căci veţi avea discuţii aprinse, ceea ce nu ar fi de dorit tocmai acum. Aşteptaţi un moment prielnic pentru a spune nemulţumirile.

Balanţă – Astăzi mizaţi pe sprijinul prietenilor dvs. loiali. Pentru soluţionarea unor conflicte de familie şi achitarea unor datorii veţi folosi noi strategii.

Scorpion – Pentru dvs. cuvântul răbdare are o semnificaţie aparte. Desigur, proiectele la care vă gândiţi nu se rezolvă în nici un caz cu forţa. Reflectaţi la tot ceea ce v-aţi propus.

Săgetător – Sunteţi deosebit de sensibili, iar relaţia cu fiinţa iubită evoluează foarte bine. S-ar putea să călătoriţi împreună, o ocazie care va permite consolidarea relaţiei dvs.

Capricorn – Starea de agitaţie care v-a caracterizat în ultimul timp se va atenua. Veţi fi dinamici şi veţi reuşi să vă folosiţi în mod eficient energia de care dispuneţi.

Vărsător – Nu vă place să le arătaţi celor din anturaj cât de sensibil sunteţi, dar astăzi nu mai aveţi cum să acoperiţi acest fapt. Din fericire aveţi capacitatea de a uita rapid supărările.

Peşti –Sunteţi ambiţioşi când se discută despre oportunităţile dvs. financiare. Dar flexibilitatea în relaţiile cu persoanele de decizie e o trambulină pentru relansarea dvs. profesională.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Constatarea lui Bin Laden
Dinamica economiei: Geografia judeţului cu prof. Cojocariu
Lumea lu' Rotundu: Viceprimarul de Dorohoi
Organele umane ar putea fi crescute în animale şi apoi transplantate la oameni
Alune americane
Scandalul Credit Lyonnais: Omul de afaceri Bernard Tapie a fost arestat
Washington cere Moscovei trimiterea lui Edward Snowden in SUA
purtătorul de cuvânt al lui Putin: Nu avem nicio informaţie despre Snowden
Trăgând cu ochiul prin politica locală
Ioan Rotundu
Nu cred în spusele primarului Portariuc
Ioan Rotundu
Botoşani: Tăcerea complice a PSD-ului în cazul Popăuţi
Primăria Manoleasa a pierdut o finanţare de 1,5 milioane euro
Dorohoi: Premiile Festivalului
Botoşani: Primii condamnaţi la referendum sunt la Vlăsâneşti
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă