Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Anunţuri
Economic
Editorial
Învăţământ
Administraţie
Alune americane
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
8806
De la 07 Ianuarie 2003
95198973

Horoscop

  • 26 June 2013, 23:00
Berbec – Este timpul să luaţi o decizie. Partenerul de viaţă are nevoie de tot sprijinul şi dragostea dvs. Încercaţi să îi fiţi alături în aceste momente grele.

Taur – Vă simţiţi bine, sunteţi foarte relaxat, iar familia vă este alături. Încercaţi să profitaţi cât puteţi de această zi benefică. S-ar putea să nu vă mai întâlniţi cu ea.

Gemeni – Problemele pe care le-aţi avut în ultimul timp sunt pe cale să se soluţioneze. Nu uitaţi, cu calm şi cu răbdare le puteţi rezolva pe toate.

Rac – În sfârşit aveţi timp pentru dvs., pentru că şeful v-a dat mai puţin de lucru. Aşa că vă petreceţi ziua într-un mod cât mai agreabil. O persoană de sex opus lansează o invitaţie.

Leu – Nimic nu vă iese bine astăzi. Sunteţi irascibil şi acest lucru vă face să vă vărsaţi nervii pe cine nu trebuie. Ar fi bine să gândiţi de două ori înainte de a spune ceva.

Fecioară – Dacă aveţi probleme de sănătate, este recomandabil ca astăzi să nu le mai neglijaţi cu nici un chip. În familie, o atitudine pozitivă ar putea rezolva multe situaţii neplăcute.

Balanţă – Vă agitaţi exagerat de mult şi fără nici un rost. Nu încercaţi să întreprindeţi nimic deoarece sunteţi uşor bulversat şi aţi încurca mult mai rău lucrurile.

Scorpion – Sentimental, azi trebuie să fiţi foarte răbdători şi să nu lăsaţi gândurile negre să vă copleşească. La serviciu, nu vă mai simţiţi copleşiţi de volumul mare de muncă.

Săgetător – Apar nişte conflicte şi este indicat să le rezolvaţi pe cale amiabilă. Spre seară v-aţi putea simţi mai bine, dar evitaţi să vă aflaţi printre persoanele care vă enervează.

Capricorn – E o zi în care veţi fi foarte dinamici, exuberanţi şi plini de viaţă. Ar trebui doar să nu vă părăsească autocontrolul şi prudenţa, ca să nu faceţi nici un fel de excese.

Vărsător – Nu încercaţi nici un fel de schimbare în cămin, căci nu veţi reuşi nimic ce v-ar putea satisface. Sunteţi puţin îngrijorat din cauza situaţie dvs. financiare.

Peşti – Nu aveţi nimic atât de urgent pe ordinea de zi încât să nu mai poată aştepta câteva zile. Discuţiile vă relaxează: nu fiţi pisălog deoarece aţi putea deranja pe cineva.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Uimirea soţului
Cel mai bun discurs al lui Barack Obama
Meteorologii anunţă ploi torenţiale şi grindină până joi seara
Judecătoarea Iulia Motoc a primit aviz negativ pentru CEDO
Alune americane
Petru Bogatu:Ce a căutat naţional-bolşevicul Dughin la Chişinău?
Guvernul va disponibiliza angajaţi prin eliminarea a 3.000 posturi ocupate
Victor Ponta: FMI ia în discuţie încheierea cu bine a acordului cu România
Victor Ponta: Desfiinţăm 60.000 de posturi vacante din administraţie
Dar nouă cine ne „reperează” onoarea?
Ioan Rotundu
Aplicarea Codului de procedură penală, tărăgănată din nou de deputaţi
România a ocupat primul loc la Olimpiada Balcanica de Matematică pentru juniori
Lucrări de reparaţii şi întreţinere străzi
Uvertura Mall găzduieşte concursul „Invitaţie la reciclare”
„Democraţia” Curţii Constituţionale
Ioan Rotundu
Botoşani: Cum judecătorii au transformat un parc în teren arabil
Ioan Rotundu
Prognoza meteo pentru vineri
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă