Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Cultură
Anunţuri
Fapt divers
Editorial
Alune americane
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Religie
Important
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
21675
De la 07 Ianuarie 2003
93636595

Horoscop

  • 28 June 2013, 23:00
Berbec – Întâlnirea cu un prieten vechi vă readuce în minte amintiri de mult uitate. Toată ziua o veţi petrece cu gândul la trecut. La sfârşitul zilei veţi fi mai bogaţi sufleteşte.

Taur – Astăzi vă puteţi bucura din plin de popularitate şi recunoaştere dacă trebuie să vă demonstraţi calităţile profesionale în public. Veţi cunoaşte o persoană foarte importantă.

Gemeni – Banii constituie principalul motiv de discordie cu partenerul de viaţă. Posibilitatea împrumuturilor trebuie exclusă, căci la rambursarea lor problemele vor fi mai mari.

Rac – La serviciu, este posibil să se işte mici discuţii pe tema atitudinii dvs. egoiste. În casă domneşte armonia, fapt pentru care trebuie să-i fiţi recunoscători partenerului.

Leu – Este posibil să primiţi o sumă de bani peste veniturile normale. Prin urmare, vă permiteţi să vă răsfăţaţi puţin astăzi, cumpărându-vă unele obiecte pe care vi le doreaţi de mult.

Fecioară – Graba în care vreţi să faceţi lucrurile nu face altceva decât să întârzie realizarea acestora. Chiar dacă nu vă iese nimic din ceea ce v-aţi propus, ar fi bine să nu vă pierdeţi răbdarea.

Balanţă – Relaţiile cu copiii vă pot aduce azi nesperate bucurii. N-ar fi exclus să aflaţi despre o realizare a copilului dvs. sau a unei persoane mai tinere din familie.

Scorpion – Ordinea de zi este încărcată, dar nu aveţi nici un chef să vă ocupaţi pe care vi le-aţi propus. Ar trebui să vă adunaţi toate puterile, căci vă aşteaptă o zi plină.

Săgetător – S-ar putea să plecaţi într-o delegaţie. Nu sunteţi în cea mai bună dispoziţie şi aveţi tendinţa să exageraţi. Încercaţi să nu să susţineţi cu încăpăţânare punctul de vedere.

Capricorn – Aveţi tendinţa să vă ocupaţi numai de problemele personale şi să neglijaţi relaţiile sentimentale. Riscaţi să aveţi discuţii cu partenerul de viaţă.

Vărsător – Vă încăpăţânaţi să demonstraţi celor din jur că aveţi dreptate. Ceea ce nu ştiţi este că, datorită conjuncturii nefavorabile, s-ar putea să-i pierdeţi pe cei din jur.

Peşti – Vă veţi remarca în societate, dar dacă veţi ieşi prea mult în relief, veţi activa duşmanii ascunşi care vor trece la atac. Este momentul să faceţi o schimbare în viaţa dvs.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Raţionamentul blondei
Italia: Un episcop a fost arestat
Prima ţară din lume care legalizează naşterea unui copil cu trei părinţi
Hidroelectrica a ieşit din insolvenţă şi de la pierderi a trecut pe profit
Kazahstan propune să livreze gaze României
Accidentul din Muntenegru: Viteza autocarului era de 80 de km/h
Accidentul din Muntenegru: Viteza autocarului era de 80 de km/h
Lunga vară fierbinte va fi rece politic
Ioan Rotundu
Alune americane
28 iunie – cea mai neagră zi din istoria Bucovinei şi Basarabiei
Vasile Tărâţeanu
28 iunie – ziua tragediei naţionale româneşti
Comunicat de presă Modern Calor Botoşani
Botoşani: Cartea „albă” a administraţiei Portariuc
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă