Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Editorial
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Remember
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
8948
De la 07 Ianuarie 2003
120689014

Horoscop

  • 1 July 2013, 23:00
Berbec – Vă sprijiniţi adversarii, fiind convinşi că au dreptate şi că sunt atacaţi pe nedrept de cei cu care au intrat în contact de nevoie. Dejucaţi nişte intrigi care nu vă afectau direct.

Taur – Nu mai suportaţi bârfele şi intrigile continue şi luaţi atitudine, acceptând de la început declanşarea unor conflicte. Feriţi-vă cât puteţi de cei născuţi în zodia Berbecului!

Gemeni – Puneţi întrebări la care nu aşteptaţi răspuns şi sunteţi uimit atunci când aflaţi noutăţi pe care speraţi să nu vi le spună nimeni. Presimţirile vă sunt confirmate.

Rac – Aveţi impresia că o cunoştinţă încearcă să vă păcălească, dar se va dovedi în curând că temerile dvs. au fost nejustificate. Spre seară veţi fi pus într-o situaţie inedită.

Leu – Situaţia dvs. financiară s-a echilibrat pe deplin şi sunteţi gata să reluaţi nişte speculaţii bazate numai pe noroc. În plus, munciţi din ce în ce mai mult, dar cu folos.

Fecioară – Nu aveţi nici un moment de odihnă. Sunteţi obligat să coordonaţi o activitate în locul cuiva drag şi o recompensă neaşteptată se iveşte din partea şefului.

Balanţă – Tendinţa de a-i domina pe cei din jur este atât de mare, încât nu mai ţineţi seamă de efectele secundare. Seara, sunteţi singur, dar mulţumit de autoritatea dvs.

Scorpion – Ca de obicei aveţi încredere în cine nu trebuie, ba chiar îi lăudaţi pe cei care v-au făcut şi vă fac în continuare necazuri. Seara primiţi musafiri de departe.

Săgetător – Cu toate că nu este normal să renunţaţi la drepturile dvs. băneşti, o veţi face, doar pentru a-i pune într-o poziţie dificilă pe şefii. Persoana iubită vă susţine.

Capricorn – Îi uimiţi pe cei ce vă înconjoară cu buna dispoziţie şi optimismul permanent. Nici dvs. nu vă explicaţi de ce sunteţi atât de exuberant, deşi aveţi multe supărări.

Vărsător – Vă lărgiţi orizontul de viaţă prin noi experienţe sau prin asumarea unor obligaţii care presupun pentru dvs. nişte noutăţi. Presiunile emoţionale sunt maxime.

Peşti – Nu se fac declaraţii de dragoste şi aveţi o reacţie dură. Ironizaţi atât limbajul cât şi atitudinea celui îndrăgostit, fără să ţineţi seama de amintirile sau sentimentele personale.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Mailul buclucaş
Gastronomie: Mamă, tată săru’ mâna pentru masă…
Crin – omul care a întinat simbolul purităţii
Numai avem repere morale
Cum ochii pofticioşi ai ex-prefectului Macaleţi s-au făcut mărgea (II)
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă