Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Editorial
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Remember
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
21375
De la 07 Ianuarie 2003
106093360

Horoscop

  • 4 July 2013, 23:00
Berbec – Aţi putea câştiga nişte bani sau i-aţi putea primi. Sunteţi aşteptat într-o vizită în care vi se cere părerea într-o chestiune delicată.

Taur – Mintea nu vă stă deloc la muncă, dar important este să nu vă surprindă nimeni pe picior greşit. Acasă sunteţi tot cu capul în nori şi sunt posibile accidente casnice.

Gemeni – Sunteţi agitat, neliniştit, şi nu reuşiţi să vă păstraţi echilibrul decât cu mare greutate. Chiar dacă aveţi multe de făcut, ar fi bine s-o luaţi mai încetişor.

Rac – Încercaţi să vă documentaţi şi să aflaţi cât mai multe. De dimineaţă vă năpădesc amintirile, dar după-amiază reuşiţi să vă mai adunaţi şi să gândiţi normal.

Leu – Dvs. şi partenerul aţi putea să vă puneţi de acord asupra unor chestiuni pe care amândoi le consideraţi importante. Reuşiţi să comunicaţi bine şi acest lucru vă relaxează.

Fecioară – Va fi mare agitaţie la serviciu în această zi. Veţi avea de înfruntat tot felul de obstacole, dar reuşita este garantată. Realizările vă permit să vă măriţi bugetul.

Balanţă – De dimineaţă gândul dvs. zboară la clipele plăcute petrecute cu persoana iubită. Problemele cotidiene vă trezesc din vis şi veţi reuşi să vă mobilizaţi.

Scorpion – Altruismul reapare în comportamentul dvs. pe neaşteptate. Nu renunţaţi la criticile de fond, dar începeţi să apreciaţi şi talentele celor din anturaj.

Săgetător – Nu rezistaţi unor tentaţii ce apar pe neaşteptate şi renunţaţi din nou la regimul sever pe care vi l-aţi impus în ultima vreme. Excesele vă provoacă o stare de nemulţumire.

Capricorn – Doriţi să nu fiţi deranjat şi vă anunţaţi toţi cunoscuţii că plecaţi în altă localitate. Până la urmă, chiar aşa se va întâmpla şi tot răul va duce la bine.

Vărsător – Un prieten vă poate convinge să-i împrumutaţi nişte bani. Aveţi grijă să nu rămâneţi dvs. cu buzele umflate. Persoana iubită este nemulţumită.

Peşti – Sunteţi aşteptat într-o vizită în care vi se cere părerea într-o problemă profesională. Sfaturile dvs. nu sunt viabile, aşa că mai bine le evitaţi.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Păţania celor trei beţivani
Gastronomie: Secretul cefei la grătar
Preţul puterii
Nu mai folosiţi copiii în politică!
Baroneasa Marin strivită de greutatea acuzaţiilor subalternilor
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă