Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Editorial
Horoscop
Umor
Gastronomie
Reportaje
Comentarii
Remember
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi:
21318
De la 07 Ianuarie 2003
79831160

Horoscop

  • 7 July 2013, 23:00
Berbec – Sunteţi generoşi cu cei dragi şi credeţi că este momentul să le faceţi o bucurie. O veste care întârzie nu trebuie să vă conducă spre dileme.

Taur – Mobilitatea minţii şi capacitatea de adaptare rapidă la noile condiţii de lucru vă vor ajuta să vă remarcaţi în anumite cercuri. Seriozitatea la serviciu vă ridică în ochii şefilor.

Gemeni – În conversaţie puneţi accent pe corectitudine, dar sunteţi prea îndrăzneţ şi partenerul nu este pe aceeaşi lungime de undă cu dvs. Vă puneţi în valoarea talentele.

Rac – Astăzi, socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea făcută de anturajul dvs. Apar veşti şi musafiri. Planurile dvs. nu pot fi îndeplinite la timp. Nu vă implicaţi în discuţii.

Leu – Nu există eşecuri pentru cei curajoşi – vă spuneţi dvs. pentru a prinde curaj. Şi aveţi dreptate. Pregătiţi sufleteşte veţi aborda urgenţele, fără teama de a greşi.

Fecioară – Nu staţi prea bine pe plan financiar, motiv pentru care sunteţi preocupat să găsiţi noi surse de venituri. Vă sfătuim să fiţi prudent. Nu încercaţi nimic ilegal.

Balanţă – Vă agitaţi cam mult, dar reuşiţi să vă păstraţi optimismul şi încrederea în forţele proprii. Vă sfătuim să nu neglijaţi problemele celor apropiaţi.

Scorpion – Reuşiţi să vă faceţi remarcat datorită spiritului de aventură şi ambiţie. Dacă propuneţi prietenilor o ieşire sau o excursie, vă sfătuim să ţineţi cont şi de ideile lor.

Săgetător – Vă sfătuim să fiţi atent cum vorbiţi cu colegii, pentru că sunteţi nervos şi este posibil să fiţi înţeles greşit. Aveţi grijă să nu faceţi aprecieri ironice.

Capricorn – Sunteţi rece şi distant şi ar trebui să încercaţi să fiţi mai maleabil. Analizaţi mai puţin detaliile şi problemele nu vă vor mai părea atât de grave.

Vărsător – Dimineaţă aveţi de gând să cheltuiţi o sumă importantă. Fiţi prudent, nu este un moment favorabil cheltuielilor mari! S-ar putea să faceţi cunoştinţe noi.

Peşti – Nu mai despicaţi firul în patru şi luaţi lucrurile aşa cum sunt. Doar aşa vă veţi detaşa de toate problemele. Farmecul dvs. distins exercită multă atracţie în anturaj.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Cu originea mototolită
Gastronomie: Pătlăgele tocate
Struţo-cămilă pentru Băsescu
Cicciolina de România
Lumea lu' Rotundu: Rude şi duşmani
Botoşani: În afacerea cu apometrele suntem prostiţi pe faţă
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă