Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Editorial
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Remember
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7556 lei
1 USD = 4.2732 lei


Număr accesări
Astăzi:
6900
De la 07 Ianuarie 2003
71421391

Horoscop

  • 8 July 2013, 23:00
Berbec – Veţi comunica excelent cu fiinţa iubită şi veţi reuşi să vă puneţi de acord asupra unor chestiuni de interes comun. Timpul liber îl petreceţi în compania partenerului.

Taur – Relaţiile cu anturajul nu par a fi din cele mai bune, iar intuiţia dvs. vă spune că totuşi duceţi lipsă de prieteni adevăraţi. Controlaţi-vă impulsivitatea şi capriciozitatea!

Gemeni – Pentru a putea realiza ceea ce v-aţi propus, va fi nevoie de eforturi mari. Cineva va încerca să vă tot pună beţe în roate, dar veţi reuşi să găsiţi soluţia ce mai potrivită.

Rac – Nu vă pierdeţi timpul cu probleme lipsite de importanţă, clarificaţi-vă situaţia financiară, relaţiile cu şefii sau prietenii şi veţi fi stăpânii propriului destin.

Leu – Pentru dvs. este o zi test. Oricare ar fi mediul în care vă desfăşuraţi activitatea este foarte important să lăsaţi o impresie bună. Prin flexibilitate totul este posibil!

Fecioară – Discuţiile pe tema banilor se vor purta fără menajamente în familia dvs. Criticile primite ar trebui să vă pună pe gânduri. Armonia în familie este importantă.

Balanţă – Astăzi este o zi complicată din multe puncte de vedere. Pentru că este greu să-i răsfăţaţi pe cei dragi şi să rezolvaţi şi problemele profesionale în regim de urgenţă.

Scorpion – Succesul şi priza la public fac din dvs. o persoană căutată de foarte mulţi prieteni, mai vechi sau mai noi. Dispuneţi de o imaginaţie bună.

Săgetător – Vă revine rolul de moderatori în familie. Între rudele apropiate şi sfătuitorii dvs. sunt posibile discuţii în contradictoriu. Jarul nemulţumirilor se stinge repede.

Capricorn – Vă puteţi lăuda, în sfârşit, că faceţi un lucru bun, pe termen lung. Astăzi, alături de persoane utile, practice, aduceţi la zi restanţele pe plan financiar.

Vărsător – Daţi dovadă de generozitate şi idealism. Feriţi-vă de legături sentimentale clandestine pentru că sunteţi foarte uşor de rănit. Nu încercaţi să căutaţi ceva mai bun.

Peşti – Nici un nor nu se întrezăreşte pe cerul dvs. natal. Vigoarea este la cota maximă, sănătatea nu vă creează probleme. Reuşitele zilei se datorează cooperării.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

[ Comentarii (0)]


Bancul zilei: Secretul orgasmului la lumânarea aprinsă
Gastronomie: Adevăratele pârjoale moldoveneşti
Mai ticăloşi ca ticăloşii
Tulai Doamne, au pus-o şefă!
Botoşani: Cine este cu adevărat dr. Bănilă
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă