Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Editorial
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Remember
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
21637
De la 07 Ianuarie 2003
101797850

Horoscop

  • 10 July 2013, 23:00
Berbec – Vă manifestaţi încântarea în ceea ce priveşte relaţiile cordiale din familie. Astăzi puteţi fi un pic mai emotiv decât de obicei. Vă aduceţi aminte de vremurile bune.

Taur – Este probabil să fiţi chemaţi sau delegaţi într-o călătorie de scurtă durată pe care nu trebuie să o rataţi. Avantajele pot fi nu numai de ordin financiar.

Gemeni – Vă simţiţi excelent, sunteţi relaxat şi nimic nu vă poate tulbura. S-ar putea ca partenerul de viaţă să vă reproşeze că sunteţi indiferent şi nu vă ocupaţi de problemele familiei.

Rac – Dificultăţile pot evolua supărător, dacă nu le interziceţi celor din anturaj să se amestece în treburile dvs. Visaţi la o vacanţă, dar vă mulţumiţi cu ce vă oferă serile acasă.

Leu – Treburile casnice vă dau bătăi de cap şi regretaţi că aţi refuzat orice ajutor până acum. Deciziile dvs. nu sunt luate în seamă de ceilalţi membri ai familiei.

Fecioară – Sunteţi foarte suspicios şi nu le acordaţi celor care greşesc nici un fel de circumstanţe atenuante. Intervenţiile persoanei iubite ajung să vă enerveze.

Balanţă – Calmul celor din anturaj vă influenţează pozitiv, cu toate că mai aveţi încă momente în care vă simţiţi debusolat. Cineva drag primeşte o veste rea şi vă decideţi să-l ajutaţi.

Scorpion – Atitudinea adoptată de dvs. este lăudată de toată lumea. Nici cei tineri, nici cei în vârstă nu vă critică, deci sunteţi susţinut în tot ceea ce întreprindeţi.

Săgetător – Vă place să vorbiţi, să discutaţi, să faceţi confesiuni şi să ascultaţi confidenţe. O propunere sentimentală vă ia prin surprindere şi nu daţi nici un răspuns clar.

Capricorn – Program foarte încărcat. Situaţie financiară mai bună, dar şi o deplasare de lungă durată ce nu mai poate fi evitată. Persoana iubită rămâne acasă.

Vărsător – E cazul să vă mai relaxaţi puţin uitând de serviciu sau de afaceri. Vă sunt favorabile astăzi unele escapade, unele mici excursii, dar şi întâlnirile de familie.

Peşti – Va fi o zi ceva mai agitată, cu multe calcule şi planuri pentru casă şi familiei. După-amiază vă doriţi puţină linişte în intimitatea căminului dvs. şi o veţi avea.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Greşeala unui sir
Gastronomie: La micii lăudaţi… să nu te-araţi lacom
ŞI şpăgarii plâng câteodată
N-are haz, domnule!
Botoşani: Noi forme de manifestare ale mafiei din Sănătate (III)
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă