Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Editorial
Horoscop
Umor
Gastronomie
Reportaje
Comentarii
Remember
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
23333
De la 07 Ianuarie 2003
120847799

Horoscop

  • 21 July 2013, 23:00
Berbec – Încercaţi să nu mai fiţi atât de egoişti în tot ceea ce întreprindeţi. Prietenii au nevoie de ajutorul dvs. Dar încercaţi, totuşi, să nu vă supăraţi cu ceva partenerul de viaţă.

Taur – Nu prea vă simţiţi în apele dvs., dar spre seară vă veţi reveni şi vă veţi relua activităţile în care vă implicaţi cu atâta plăcere.

Gemeni – Traversaţi o zi în care nimic nu vă convine. Sunteţi pornit să-i criticaţi pe toţi şi să nu fiţi mulţumit de nimic. Vă sfătuim să vă temperaţi spiritul critic.

Rac – Evitaţi să semnaţi acte azi, chiar dacă este vorba de o chestiune urgentă. O rudă apropiată vă va da un semn bun. Nu-l neglijaţi!

Leu – Sunteţi într-o formă de zile mari. Ar fi bine să practicaţi un sport în timpul liber. Contactul cu prietenii este bun. Încercaţi o reconciliere cu familia.

Fecioară – Nu vă pripiţi să judecaţi faptele şi vorbele persoanei iubite, căci momentul este destul de înşelător. Cei căsătoriţi nu sunt în cele mai grozave relaţii cu partenerul.

Balanţă – Preferaţi ca toţi banii pe care îi primiţi astăzi să-i puneţi peste economiile de până acum. Nu este de mirare că cei din anturaj vă invidiază şi că aţi devenit subiect de bârfă.

Scorpion – Chiar dacă pare că vine liniştea, inamicii pe care îi ştiţi nu vă vor da pace aşa uşor. Lucrurile se pot schimba de la un moment la altul.

Săgetător – Aveţi capacitatea de a-i înţelege pe cei din anturaj şi să-i ajutaţi cu multă fineţe, în aşa fel încât nici măcar să nu sesizeze că le ştiţi cele mai intime secrete.

Capricorn – Doriţi să puneţi în practică ţeluri ambiţioase, din dorinţa de a le arăta celor ce v-au denigrat să sunteţi capabil de orice. Totul se petrece în secret.

Vărsător – Îi enervaţi pe cei cu care lucraţi, deoarece insistaţi din nou asupra lor amănunte şi întârziaţi predarea unei lucrări importante. Nu vă puteţi abţine, dar le veţi aduce noroc.

Peşti – În prima parte a zilei, vă veţi simţi mai fragili. Veţi obosi mai repede şi vă puteţi enerva mai repede. Sănătatea nu este însă punctul dvs. forte. Plimbaţi-vă!


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Chip de a scăpa de nevastă
Gastronomie: Friptură fără miros de oaie
Sfârlează cu Fofează
Cam tupeistă, doamna pesedistă!
Lumea lu' Rotundu: Drumul bunăvo9inţei
Botoşani: Zeci de motive pentru care ancheta poliţiei trebuie continuată
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă