Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Editorial
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Remember
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
1766
De la 07 Ianuarie 2003
87475546

Horoscop

  • 22 July 2013, 23:00
Berbec – O discuţie cu partenerul de viaţă are darul de a pune lucrurile la punct într-un domeniu legat de familie. Aveţi parte de discuţii nu tocmai plăcute la birou.

Taur – O zi însorită din toate punctele de vedere, vă înţelegeţi de minune cu partenerul de viaţă şi gândurile încep să vi se limpezească. Vedeţi viitorul în alte culori.

Gemeni – O zi peste care treceţi fără griji. Nimic nu pare a vă putea scoate din pacea care vă umple sufletul, dar o umbră de îndoială vi se insinuează în suflet vizavi de corectitudinea unei decizii.

Rac – Sunteţi bine dispus, iar relaţiile cu cei din jur decurg fără probleme. Pe plan financiar nu staţi grozav, dar puteţi avea succes în chestiuni casnice şi în societate.

Leu – Doriţi să evadaţi din cotidian. Mediul obişnuit de viaţă vă încorsetează. Luaţi în calcul şi o posibilă plecare la drum sau în alt mediu social.

Fecioară – Vă puteţi aştepta la unele impedimente. Dorinţa dvs. de a depăşi un impas, de rivalităţi se accentuează. Nu luaţi decizii majore, ocupaţi-vă de activităţi de rutină.

Balanţă – Beneficiaţi de un surplus de vigoare. Planurile dvs. vor fi revizuite după principiul flexibilităţii. Câştigaţi încrederea suspicioşilor familiei şi urmează alte beneficii.

Scorpion – Acum veţi alege compania persoanelor discrete şi eficiente. Nu vă implicaţi decât în urgenţele dvs. personale şi bine faceţi.

Săgetător – Petreceţi această zi în linişte. Vă străduiţi să nu staţi în calea gălăgioşilor din anturajul dvs. Faceţi ordine în agenda rezervată ideilor dvs. constructive!

Capricorn – Uimitoare poate fi această zi pentru dvs. Aflaţi veşti care vă mobilizează. Veţi fi convinşi de atuurile dvs., dar şi de măsurile de prevedere ce trebuie stabilite rapid.

Vărsător – Pentru dvs. priorităţile au tangenţă cu afacerile colaterale profesiei dvs. Reuşiţi să dezamorsaţi un conflict, să aflaţi amănunte despre tranzacţii valoroase.

Peşti – Nu sunteţi prea entuziasmat de aprecierile referitoare la aspectul dvs. Nu sunteţi nici criticat, nici lăudat excesiv, dar speranţele erau cu totul altele.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Baba şi electricienii
Gastronomie: Ce fel de porc tăiem
Cineva-l lucrează pe Oprişanu
Tradiţia de a se căsăpi între ei este respectată
Botoşani: Ţepuit a doua oară chiar de cei puşi să-i facă dreptate
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă