Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Editorial
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Remember
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
3427
De la 07 Ianuarie 2003
122575366

Horoscop

  • 23 July 2013, 23:00
Berbec – Sănătatea dvs. este robustă şi, cel puţin din punct de vedere fizic, nu se întrevăd probleme. Psiho-afectiv, însă, starea dvs. este departe de a fi fericită.

Taur – Nu prea aveţi chef de nimic, aşa că veţi încerca să pasaţi partenerului cât mai multe activităţi de pe agenda dvs. de lucru. Aveţi fler la speculaţii.

Gemeni – Sunteţi prea autoritar şi inflexibil şi de aceea veţi intra în conflict cu cei cu care veniţi în contact, mai ales cu cei din familie. Aveţi idei bizare.

Rac – Dacă nu puteţi să faceţi chiar ce vreţi dvs., mutaţi plăcerea la serviciu. Nu vă lăsaţi indus în eroare de laudele şi linguşirile unora dacă vreţi să nu aveţi surprize.

Leu – Traversaţi o excelentă zi în plan sentimental şi toate visele dvs. pot deveni realitate. Nu vor lipsi ocaziile de a călători sau de a vă distra în compania persoanei iubite.

Fecioară – Sunteţi foarte influenţabil şi acest lucru nu poate decât să vă dăuneze. Vă aglomeraţi foarte tare şi faceţi promisiuni fără nici un temei. Aveţi grijă ce afirmaţii faceţi.

Balanţă – Daţi dovadă de respect faţă de cei din jurul dvs. şi nu lăsaţi ca micile probleme să vă diminueze forţele psihice şi fizice. Vă ocupaţi de semnarea unor hârtii.

Scorpion – Nu suportaţi criticile şi astăzi parcă mai mult ca oricând aveţi parte de ele. Aflaţi o veste legată de cineva plecat în străinătate. Purtaţi discuţii care vă favorizează.

Săgetător – Vreţi ca totul să meargă bine, însă nu ştiţi cum să faceţi. Relaxaţi-vă şi nu mai gândiţi negativ! Vă este dor de o zi calmă, în care să meditaţi sau să vă ocupaţi doar de dvs.

Capricorn – Vreţi să ieşiţi, să vă plimbaţi, să uitaţi de toate. Ieşiţi singur şi lăsaţi baltă toate problemele. Atenţie la abuzurile alimentare. S-ar putea să aveţi de suferit.

Vărsător – Orgoliul dvs. are de suferit astăzi din cauza unui coleg de serviciu. Sunteţi mustrat şi lucrul acesta vă deranjează foarte tare.

Peşti – Munca n-ar trebui să vă pună nici un fel de probleme. Felul dvs. de a prezenta lucrurile riscă să pară bizar. Aveţi energie fizică, ceea ce vă permite să vă implicaţi în diferite activităţi.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Logică de profesoară blondă
Gastronomie: Ritual la tăiatul porcului
Adio, arme!
Turismul monahal şi şterpelitul
Botoşani: Mazilirea lui Ţâbuleac s-a ordonat de la ministerul Finanţelor
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog