Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Editorial
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Remember
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
8683
De la 07 Ianuarie 2003
120688749

Horoscop

  • 24 July 2013, 23:00
Berbec – Cu toate demersurile făcute pentru a vă alimenta starea de bine prin variate satisfacţii în familie, este ceva care vă lasă un gust amar. Nu scăpaţi de prietenii enervanţi.

Taur – Vă simţiţi fără vlagă la serviciu şi nu reuşiţi să terminaţi o lucrare începută mai demult. Riscaţi să primiţi reproşuri din partea colegilor şi pot apărea chiar tensiuni.

Gemeni – Toată lumea se agită şi se lamentează în jurul dvs. Relaţiile cu familia şi cei dragi sunt armonioase; împreună veţi fi preocupaţi de obiective majore.

Rac – Un prieten v-ar putea cere sfatul într-o problemă delicată. Deşi vă este neplăcut, nu ezitaţi să-l ajutaţi. O vorbă bună spusă de un apropiat face minuni.

Leu – La locul de muncă şi în demersurile făcute în nume personal vă întâmpină diverse complicaţii. În relaţiile cu persoanele de sex opus, planurile dvs. se rezolvă mai uşor.

Fecioară – Planificaţi şi acţionaţi. Este bine să valorificaţi noutăţile pentru netezirea unui drum plin de hârtoape. Fiţi vigilenţi cu starea dvs. de sănătate, cu confidenţele.

Balanţă – Sunteţi din ce în ce mai popular, dar aceasta nu constituie o noutate pentru dvs., care aveţi atât de mulţi prieteni. Din păcate, aveţi tendinţa să vă consideraţi unic.

Scorpion – Oricâte griji aveţi ţineţi seama de acest proverb: „Apa trece, pietrele rămân!”. Lucrurile durabile rămân în viaţa dvs, ca o dovadă că norocul vă este partener.

Săgetător – Vă simţiţi măgulit ori de câte ori sunteţi chemat să apăreţi în societate. Aveţi putere de convingere, fiind înclinat să vă impuneţi cu orice preţ ideile.

Capricorn – Stăpâniţi arta conversaţiei iar deplasările scurte nu vă obosesc. Pregătiţi o surpriză pentru partenerul dvs. ca dovadă a dragostei pe care i-o purtaţi.

Vărsător – Aveţi atât de multă energie încât îi stimulaţi şi pe cei din jur. Astrele vă pregătesc nişte surprize sub forma unor aspecte neliniştitoare în această zi.

Peşti – Munciţi mult şi rezultatele vă mulţumesc. Chiar dacă şefii nu par a vă aprecia iniţiativele la adevărata lor valoare, nu trebuie să vă întristaţi. Colegii sunt alături de dvs.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Ardeleanul la maternitate
Gastronomie: Fii afurisită gâscă!
Pomana publică, greu de învins!
Păcatul credinţei
Botoşani: Ex-prefectul Macaleţi este cercetat penal
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă