Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Editorial
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Remember
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
23402
De la 07 Ianuarie 2003
83716819

Horoscop

  • 25 July 2013, 23:00
Berbec – Cariera şi bunul renume vor figura pe agenda priorităţilor dvs. Rivalii vor fi mai abili şi, cu greu, înţelegeţi că până ieri unii au fost prietenii dvs. reformaţi-vă principiile de viaţă.

Taur – Veţi fi cam stresaţi în primele ore ale dimineţii. Evitaţi pe cât posibil activităţile riscante, căci aţi putea avea neplăceri de mai lungă durată.

Gemeni – Vi se oferă o alternativă profesională care, la prima vedere, vă încântă. Descoperiţi la o analiză mai atentă că este vorba de un bluf. Răzbunarea e tardivă.

Rac – Sunteţi interesaţi de consolidarea relaţiei şi nu vă tentează să vă implicaţi într-una nouă. Chiar dacă mai există unele nemulţumiri, comunicarea cu persoana iubită e bună.

Leu – E necesar să vă schimbaţi atitudinea faţă de familie, chiar dacă vă este greu. Riscaţi să rămâneţi singur, dacă vă încăpăţânaţi să fiţi judecător.

Fecioară – Aveţi posibilitatea de a face cercetări care vă vor lămuri neînţelegerile de natură profesională. E de preferat să vă faceţi un program strict.

Balanţă – Metodele pe care le aplicaţi sunt cam avangardiste, dar dau rezultate, aşa că le închideţi uşor gura adversarilor declaraţi sau celor din umbră.

Scorpion – Cu toate că apar câştiguri neaşteptate, la fel de bine pot apărea şi pagube imprevizibile. Conflictele cu autorităţile şi cu „vecinii” sunt la ordinea zilei.

Săgetător – E necesar să asistaţi la nişte negocieri importante, care s-ar putea să ducă şi la îmbunătăţirea salariului dvs. Şi acasă veţi fi supus la interogatorii.

Capricorn – Sunteţi surprinşi de evenimentele zilei. Pe plan profesional reuşiţi să finalizaţi fără prea mult efort obligaţiile la zi. În familie apar diverse schimbări de atitudine.

Vărsător – Se întrevăd discuţii legate de o călătorie. Nu vă certaţi degeaba, căci, până la urmă, veţi ajunge la un compromis. N-ar fi rău să-i acordaţi partenerului mai multă libertate.

Peşti – Aveţi senzaţia că v-aţi plictisit, că v-aţi săturat de monotonia vieţii dvs., numai că, de fapt, era vorba de uzura sentimentelor şi motivaţiile dvs. seara, preocupări inedite.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Testamentul ardeleanului
Gastronomie: Harbuji muraţi, dar nu oricum
Ciurul lui Georgescu
Preoţii, bugetarii imuni la criza economică
Botoşani: Clanul mafiot din zona Stânca - Costeşti
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă