Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Editorial
Horoscop
Umor
Gastronomie
Reportaje
Comentarii
Remember
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
9877
De la 07 Ianuarie 2003
122895526

Horoscop

  • 28 July 2013, 23:00
Berbec – Vă cam lipseşte simţul practic şi s-ar putea să vă descurcaţi mai greu la serviciu. Vă recomandăm să evitaţi discuţiile în contradictoriu cu şefii şi colegii.

Taur – Vă este teamă să vă legaţi sentimental de o persoană cunoscută de curând, deoarece v-aţi putea pierde libertatea pe care o iubiţi atât de mult. Cu sănătatea staţi bine.

Gemeni – Astăzi sunteţi plin de energie, iar creativitatea de care daţi dovadă va fi foarte mare. Dacă acum, veţi face un efort, mai târziu e posibil să vă bucuraţi de succese considerabile.

Rac – Astăzi primiţi veşti bune, motiv pentru care sunteţi mult mai tolerant cu cei de lângă dvs. Ba chiar sunteţi dispus să faceţi şi unele compromisuri.

Leu – Iniţiativele pe care le veţi lua astăzi se vor dovedi utile şi puteţi spera la realizări de invidiat, pentru că vă reuşeşte tot ce întreprindeţi.

Fecioară – Este timpul să fiţi un pic mai duri cu subalternii pentru că puţină ordine nu strică. Altfel riscaţi să vi se urce la cap şi să purtaţi discuţii contradictorii cu cei din jur.

Balanţă – Ar fi bine ca astăzi să nu fiţi prea insistent, pentru că puteţi isca un conflict. Nu este indicat să vă ocupaţi de afaceri. Evitaţi speculaţiile, oricât de mare ar fi tentaţia.

Scorpion – O veste bună vă readuce buna dispoziţie. Familia vă este alături şi vă ajută în tot ceea ce întreprindeţi. Spre seară, s-ar putea să ieşiţi în oraş cu nişte prietenii mai vechi.

Săgetător – Oboseala acumulată în timpul săptămânii poate fi depăşită doar apelând la un moment de odihnă. Vă puteţi relaxa în această zi, încercând să uitaţi de grijile cotidiene.

Capricorn – Sunteţi bine dispuşi şi aveţi de gând să vă bucuraţi de ziua de astăzi. Primul pas îl constituie orientarea gândurilor dvs. către soluţii pozitive. Spre seară primiţi o vizită.

Vărsător – Opiniile dvs. nu ar trebui să treacă neobservate, cu atât mai mult cu cât beneficiaţi de o mare putere de convingere. Vă simţiţi nemaipomenit în mijlocul oamenilor.

Peşti – Ziua de azi este propice investiţiilor, dacă ştiţi să vă plasaţi banii în mod inteligent. Flerul vă ajută să luaţi cele mai bune decizii. E indicat să nu faceţi împrumuturi.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Gânduri în două sec unde de disperare
Gastronomie: Verze murate, că fără ele fasolea rămâne vădană
Cine „deparazitează” Centru Vechi?
Săraci la început, bogaţi după!
Botoşani: Cornel Popescu – între mitul politic şi evaziunea fiscală
Lumea lu' Rotundu: Ambiţiosul
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog