Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Editorial
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Remember
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
23632
De la 07 Ianuarie 2003
85183672

Horoscop

  • 5 August 2013, 23:00
Berbec – Pentru a nu îngreuna relaţiile cu cei din jur, cu cei din familie sau cu persoana iubită, ar f bine să faceţi unele compromisuri şi să vă revizuiţi unele principii.

Taur – Cei dragi nu agreează din prima ideile dvs. Important e să nu vă supăraţi. Sunteţi uimit şi decepţionat că acordă mai multă încredere unor vorbe auzite întâmplător.

Gemeni – Sunteţi înzestrat cu un zâmbet fermecător şi un şarm aparte. Folosiţi-vă de aceste arme, fără remuşcări. Nu uitaţi de problemele celor dragi. Le puteţi oferi ajutorul.

Rac – Această zi va fi un stimulent bun pentru a vă autoperfecţiona. Dificultăţi vor fi, desigur, dar nu fac decât să vă impulsioneze dorinţa de a ieşi învingător.

Leu – Sunteţi într-o zi de mare inspiraţie, forţă şi nerăbdare. Vreţi să daţi sens lucrurilor. Social vă aflaţi într-un punct în care puteţi câştiga faima sau o puteţi pierde.

Fecioară – În sfârşit, vă odihniţi! Nu de alta, dar mai aveţi un pic şi ajungeaţi la medie din cauza lipsei de somn. Aşteptaţi-vă la o invitaţie romantică din partea unei persoane necunoscute.

Balanţă – Feriţi-vă de imprudenţe, mai ales de afirmaţii categorice pe care s-ar putea să trebuiască ă le retractaţi. Ceva mai multă prudenţă în relaţiile cu restul lumii se impune.

Scorpion – Nu ar fi exclus să cunoaşteţi noi provocări şi chiar să aveţi de rezolvat unele situaţii delicate. Veţi avea astfel ocazia de a afla pe cine vă puteţi baza şi pe cine nu.

Săgetător – Sunteţi în toane bune şi vă ţineţi de glume. Cu atitudinea dvs. nu faceţi altceva decât să vă uimiţi prietenii. Atmosfera veselă din jur nu poate fi stricată de nimic.

Capricorn – Pentru că ştiţi foarte bine ce vreţi, nu veţi precupeţi aproape nimic ca să vă atingeţi scopurile. În cazul în care veţi da greş, vina vă aparţine în totalitate.

Vărsător – Veţi fi pus în situaţii inedite, din care veţi ieşi datorită inteligenţei şi flerului şi de multe ori ajutat de cineva drag. Scopul dvs. este să vă faceţi relaţii utile pentru viitor.

Peşti – Ponderat, binevoitor şi încrezător în propriile forţe, puteţi să obţineţi câştig de cauză în probleme financiare sau la negocieri. Sunteţi înclinat spre excese.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Taxă pe indiferenţă
Filozoful şi alcoolul
Lor să le fie primit, iar noi s-avem poftă!
tobă ca pe vremea bunicilor
Popescu şi cretinismul politic
Condamnat pentru că avea dreptate
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă