Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Editorial
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Remember
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi:
60690
De la 07 Ianuarie 2003
80950542

Horoscop

  • 6 August 2013, 23:00
Berbec – În urma evenimentelor de azi, se limpezesc o serie de atitudini ale celor care vă vizează activitatea. Obţineţi aprobări importante, pe care le aşteptaţi încă de luna trecută.

Taur – Cu toate că daţi sfaturi bune celor din jur, nimeni nu vă ascultă sau, mai bine zis, nimeni nu le pune în practică. Vă decideţi în sfârşit să acţionaţi de unul singur.

Gemeni – Vigoarea vă susţine în demersuri obositoare. Sunteţi mulţumiţi că anturajul vă împărtăşeşte opiniile. Aveţi motive să fiţi încrezători în privinţa perspectivelor profesionale.

Rac – Aveţi şanse ca nişte bani să vă parvină prin intermediul persoanelor de acelaşi sex. În viaţa de familie apar animozităţi şi cu greu să regăsiţi echilibrul interior.

Leu – Dialogul cu colaboratorii va fi eficient, dar câtă muncă de lămurire veţi depune pentru a-i convinge că moderaţia este acum cea mai firească metodă. Faceţi confidenţe unui prieten.

Fecioară – Relaţiile cu prietenii sunt importante pentru dvs. Împreună veţi urni din loc piatra unor decizii pripite. Banii nu vă creează mari probleme. Evitaţi eforturile fizice!

Balanţă – Aveţi multe treburi, dar reuşiţi să vă mobilizaţi. Găsiţi soluţii şi pentru grijile sufocante ale prietenilor dvs. Spiritul dvs. întreprinzător acţionează la cota plus, fără complicaţii.

Scorpion – Este o zi mai calmă. Întâmplările vesele din familie vă reamintesc un lucru esenţial – liniştea sufletească aduce totdeauna decizii inspirate şi voie bună.

Săgetător – Multă agitaţie în jurul dvs. Vă revine datoria să faceţi ordine în lista priorităţilor, să menţineţi armonia pentru ca totul să se împlinească aşa cum v-aţi propus.

Capricorn – Vă puneţi ambiţia la încercare şi înregistraţi un spor deosebit în lucrurile cotidiene. Seara, obosit şi mulţumit, faceţi o analiză a zilei împreună cu cu persoana iubită.

Vărsător – Sunteţi foarte bine dispus. O veste bună de la prieteni vă bucură nespus de mult. Se întrevede chiar şi o nouă cucerire pe plan sentimental.

Peşti – Se pare că a sosit momentul să vă daţi seama cine vă e cu adevărat prieten şi cine nu: o persoană la care ţineţi foarte mult, vă va arăta azi adevărata faţă.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Expropriere abil mascată
Degetul plăcerii
„La Remache” intri calm şi ieşi furios
O afacere profitabilă a fraţilor Daniel şi Florian Moruzi
Ilegalităţi trecute sub tăcere şi ascunse opiniei publice
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă