Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Editorial
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Remember
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
28381
De la 07 Ianuarie 2003
101865791

Horoscop

  • 8 August 2013, 23:00
Berbec – Aveţi senzaţia că nu mai aveţi fler deloc şi vă simţiţi nesigur şi neajutorat. Faptul că apar întruna pagube nu trebuie să vă demobilizeze, deoarece nu sunteţi singurul vinovat.

Taur – Încăpăţânarea vă este folositoare, în primul rând pentru că vă ajută să depăşiţi toate obstacolele profesionale ivite. Complicaţiile „filozofice” le spulberaţi din mers.

Gemeni – Cu siguranţă veţi cheltui ceva bani pentru îmbunătăţirea sănătăţii, dar cum rezultatele se vor vedea imediat nu aveţi de ce să fiţi nemulţumiţi.

Rac – În cazul în care veţi ceda impusului de a vă manifesta suspiciunile, relaţia cu fiinţa iubită se va deteriora simţitor. Fiţi cât se poate de prudent în manifestări.

Leu – Veţi avea parte de o mulţime de obstacole şi nu vă va fi uşor să le depăşiţi. Nu încercaţi să cereţi sprijinul colegilor căci aceştia nu se vor arăta prea săritori.

Fecioară – Câştigul pe care îl aşteptaţi azi va întârzia o bună bucată de vreme. Nu insistaţi, căci nu veţi reuşi decât să vă enervaţi fără rost. Încercaţi să fiţi ceva mai raţional.

Balanţă – Reorganizările de la locul de muncă vă strică planurile şi buna dispoziţie. Vă recomandăm să vă stăpâniţi ieşirile nervoase pentru că v-aţi complica singur situaţia.

Scorpion – Este posibil ca intervenţia neinspirată a unei rude apropiate să stârnească o adevărată furtună în viaţa dvs. sentimentală. Nu vă lăsaţi influenţaţi de persoane subiective.

Săgetător – Dacă îmbinaţi voinţa cu perspicacitatea şi diplomaţia, veţi avea numai de câştigat. Sentimental sunteţi tensionat, dar nu aveţi motive, mai ales dacă aveţi partener stabil.

Capricorn – Sunteţi într-o vervă molipsitoare, dar din dorinţa de a fi de folos celor pe care îi iubiţi, vorbiţi cam mult şi dezvăluiţi nişte secrete. Sunt posibile fluctuaţii financiare.

Vărsător – Nu ştiţi cum aţi putea să refuzaţi solicitările pe care vi le adresează cei dragi cu toate că este clar pentru oricine că aţi cam ajuns la fundul sacului. Amabilitate forţată.

Peşti – Chiar dacă domoliţi puţin ritmul, vă menţineţi entuziasmul. După ce vă liniştiţi în privinţa copiilor şi a serviciului, vine rândul problemelor de cuplu.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Evreul… tot evreu rămâne
În ce stă puterea HSR
De l-au mazilit pe Oprişanu
Meniu cu năbădăi şi dansatoare înfocate la… Rapsodia
Ilegalităţi trecute sub tăcere şi ascunse opiniei publice (III)
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă