Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Editorial
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Remember
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
2273
De la 07 Ianuarie 2003
108731959

Horoscop

  • 9 August 2013, 23:00
Berbec – Din cauză că v-aţi asumat prea multe obligaţii s-ar putea să nu vă rezolvaţi nici măcar propriile probleme. Aşteptaţi o veste importantă care întârzie să apară.

Taur – Veţi avea parte de o mulţime de evenimente, previzibile sau imprevizibile, care vă vor solicita din toate punctele de vedere. Mulţi colegi vă vor sprijini iniţiativele.

Gemeni – Sănătatea de care nu prea aveţi grijă, vă joacă feste. Aveţi dureri de cap, iar tonusul e scăzut. Sunteţi perfect de acord cu partenerul care are grijă de dvs.

Rac – Astăzi veţi avea o surpriză mai puţin plăcută la serviciu. Din punct de vedere financiar nu sunteţi prea mulţumit, dar nu ştiţi cum să remediaţi situaţia.

Leu – Evitaţi să faceţi destăinuiri persoanelor necunoscute, chiar dacă prezintă încredere. Ştiţi să vă faceţi plăcut în societate şi sunteţi un partener bun de discuţii.

Fecioară – Aţi face bine să ieşiţi la o plimbare în împrejurimi. Dacă faceţi şi ceva sport, este momentul cel mai bun pentru a vă pune muşchii în mişcare.

Balanţă – O reuniune de familie este pe primul plan, căci se vor discuta probleme de interes comun. Evitaţi reacţiile bruşte, care v-ar putea deteriora relaţiile cu cei din jur.

Scorpion – Relaţia cu prietenii revine în actualitate. O mână de ajutor ar putea fi bine venită. Acceptaţi sfaturile care vi se dau, căci autoritatea dvs. nu va avea cu nimic de suferit.

Săgetător – Un prieten vă va vizita pe neaşteptate, ceea ce vă va da tot programul peste cap. Profitaţi de ocazie pentru a discuta cu el ultimele evenimente.

Capricorn – Pentru acasă s-ar putea să faceţi o investiţie, fără a ţine cont de economiile care se impun. Sunteţi obligat să rezolvaţi probleme ce nu suportă amânare.

Vărsător – Şi bucurii, şi multe semne de întrebare. Desigur, contează în acest moment ca imaginea dvs. publică să se consolideze. Starea de sănătate nu e prea grozavă.

Peşti – Prudenţa vă împiedică să faceţi tot ce vă doriţi şi asta vă creează un sentiment de nemulţumire. Cel mai bine ar fi să vă urmaţi instinctul, care nu v-a dezamăgit până acum.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Logică de poliţist
Curaj, domnilor profesori de istorie!
Demagogia socialistă a USL
Fii afurisită ciorbă… de la “Podul de piatră”!
Judecătorii dorohoieni au interzis greva foamei
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă