Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Editorial
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Remember
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
22732
De la 07 Ianuarie 2003
122882799

Horoscop

  • 11 August 2013, 23:00
Berbec – Nu mai acceptaţi ideea că altcineva ar putea să fie mai competent decât dvs. Munca vă este motivată. Este şi un prilej de afirmare. Lupta pentru menţinerea popularităţii e subtilă.

Taur – Întâmplări din trecut revin în actualitate. Aveţi de ales între revendicări şi iertare. Mai ales că soluţiile paşnice sunt mai avantajoase astăzi pentru dvs.

Gemeni – Sunteţi foarte activi, dar nu trebuie să faceţi excese! Este o constatare lansată de prietenii dvs. de suflet. În a doua parte a zilei vă propuneţi să vă reîncărcaţi bateriile.

Rac – Surprizele vă întâmpină astăzi la tot pasul. De aceea, sunteţi obligat să luaţi decizii fără să staţi prea mult pe gânduri. Dar nu puteţi trece cu vederea anumite reguli de conduită.

Leu – În această zi, ritmul dvs. este ceva mai lent decât în mod obişnuit, dar sănătatea fizică nu pare a vă crea probleme. În plan mintal daţi dovadă de înţelepciune şi bune capacităţi organizatorice.

Fecioară – Familia şi partenerul iubit vor fi alături de dvs. şi veţi petrece momente plăcute împreună. Dacă sunteţi singur, o ieşire în oraş poate fi ocazia de a cunoaşte persoane noi.

Balanţă – Promoţiile sunt esenţiale pentru dvs.! Deşi oboseala vă barează drumul, aveţi puterea să înlăturaţi acest obstacol. Atenţie la persoanele care vă provoacă să faceţi confesiuni!

Scorpion – Este o zi supraîncărcată de situaţii neluate în calcul. Spre norocul dvs., dialogul cu persoanele tonice şi practice contribuie la menţinerea optimismului.

Săgetător – Oricât aţi fi de economi, trebuie să fiţi generoşi cu banii destinaţi obligaţiilor morale. Este o zi de reflecţie când învăţaţi din greşeli.

Capricorn – Concentrarea este la limita minimă. Va trebui să faceţi o mulţime de drumuri care vă vor obosi, dar, pe de altă parte, vă vor sa posibilitatea de a rezolva o mulţime de probleme.

Vărsător – Este posibil să împrumutaţi bani unei rude care are probleme cu sănătatea. De pe alte meleaguri veţi primi nişte informaţii care vă vor pune pe gânduri. Nu aveţi însă motive de îngrijorare.

Peşti – Comunicarea cu fiinţa iubită evoluează armonios, ceea ce vă ajută să realizaţi un echilibru psiho-afectiv. Veţi fi însă cam subiectivi şi ar fi bine să nu luaţi decizii importante.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Cel mai puternic motiv pentru a intra... în Rai
Între Eminescu şi crimă
Ne fac viaţa un iad!
Ce se poate întâmpla când Lucullus ia masa la Lucullus
Grevista foamei acuză de pe patul spitalului
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog