Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Editorial
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Remember
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8068 lei
1 USD = 4.3926 lei


Număr accesări
Astăzi:
11054
De la 07 Ianuarie 2003
74094329

Horoscop

  • 12 August 2013, 23:00
Berbec – Lucrurile merg ceva mai bine, de aceea ar trebui să îndrăzniţi mai mult ca de obicei. Evitaţi orice discuţie în contradictoriu, atâta timp cât sunteţi iritaţi, căci nu veţi ajunge la un acord.

Taur – Căutaţi compania celor din jur, însă vă daţi seama că nu este ceea ce aveţi nevoie în momentul de faţă. Încercaţi să fiţi mai temperat şi să nu vă supăraţi pe cineva drag.

Gemeni – Cine ajunge la destinaţie fără întârziere câştigă încrederea şefilor. Punctualitatea face parte din regula jocului, în lumea bună. Dialogaţi, spuneţi-vă punctul de vedere.

Rac – Parcă n-ar exista griji pe lumea aceasta! Este o zi de real răsfăţ pentru dvs. Şi, pe bună dreptate, îl meritaţi. Din categoria conjuncturilor favorizate fac parte călătoriile pe distanţe medii.

Leu – Se remarcă discrepanţe între ceea ce propuneţi dvs. şi dorinţele familiei. Fiind în joc decizii importante, ar fi bine să vă asumaţi răspunderea pentru investiţii modice.

Fecioară – Vă doriţi mai multă libertate de acţiune. Vi se recunosc unele merite, dar pe dvs. vă preocupă alte aspecte ale vieţii relaţionale. Nu e avantajos să faceţi risipă de vorbe şi bani!

Balanţă – Vă adaptaţi cu abilitate la situaţiile imprevizibile. Pentru întâlnirile programate astăzi luaţi în calcul şi unele amânări. Ambianţa poate stimula receptivitatea partenerilor de dialog.

Scorpion – Păstraţi-vă încrederea în sine pentru a vă atinge toate ţelurile. Un coleg vă enervează şi este posibil să vă manifestaţi într-un mod surprinzător pentru cei din jur.

Săgetător – Astăzi veţi acţiona potrivit unei decizii ce aparţine părinţilor. Pentru a împlini obligaţii sâcâitoare veţi face uz de relaţiile şi talentele dvs.

Capricorn – Credeţi mai mult ca altădată în puterea speranţei. Preocupările intelectuale, artistice vă sporesc încrederea că veţi fi mai norocoşi, mai iubiţi şi, fireşte, mai bogaţi.

Vărsător – Nu există probleme majore de sănătate, dar ar trebui să vă mai relaxaţi şi să nu vă mai agitaţi atât pentru orice banalitate.

Peşti – Rataţi o întâlnire importantă şi vă enervaţi. Calmaţi-vă, că ajungeţi într-o situaţie neplăcută. Concentraţi-vă la priorităţi şi nu refuzaţi ajutorul. Spre seară, veţi uita toate problemele.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Soacra şi poliţistul
Nişte târfe politice
Prohodul socialismului
„Rădăuţeanca” doamnei Geta de la Dealu Mare
Flagrant la furat de lemne realizat de jandarmi şi reporterii Jurnalului
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă