Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Editorial
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Remember
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
23620
De la 07 Ianuarie 2003
87415454

Horoscop

  • 14 August 2013, 23:00
Berbec – Este necesar să scăpaţi de sentimentul de plictiseală, deoarece creativitatea dvs. nativă este pusă în pericol. Pentru moment, este de preferat doar să vă relaxaţi.

Taur – Financiar, veţi avea mici probleme, dar situaţia se va remedia. O oarecare distanţă va apărea între dvs. şi partenerul iubit, dar, cu un pic de efort, situaţia se va ameliora.

Gemeni – Stresul şi agitaţia de la serviciu vă pot provoca unele probleme de sănătate. În această zi, relaţia cu partenerul dvs. merge ca pe roate, iar dvs. veţi radia de fericire.

Rac – Oportunităţile vor apărea în cariera dvs., mai ales în a doua parte a zilei. Aveţi ocazia să vă valorificaţi ideile şi să căpătaţi respectul colegilor. Rezultatele financiare se vor lăsa aşteptate.

Leu – Feriţi-vă de accidente uşoare şi acordaţi o mare atenţie tensiunii arteriale. Coloana vertebrală este şi ea destul de sensibilă, aşa că evitaţi, pe cât posibil, să ridicaţi greutăţi.

Fecioară – Veştile pe care le primiţi încă de dimineaţă se referă la noi posibilităţi de câştig, numai că încă nu sunteţi pe deplin refăcut. Încă mai aveţi nevoie de o mică pauză.

Balanţă – Primiţi o importantă sumă de bani cu care chiar nu ştiţi ce să faceţi. Aveţi atât de multe planuri, încât cu greu vă decideţi că lista iniţială trebuie refăcută din temelii.

Scorpion – Sunteţi mai mult decât decis să abordaţi pe cineva cu care urmează să colaboraţi într-o activitate nouă. Nu uitaţi că nu trebuie depăşite anumite norme sau baremuri impuse.

Săgetător – Rudele vă cer socoteală pentru afirmaţiile pe care le-aţi făcut cu câteva zile în urmă. Este de preferat să vă cereţi scuze şi nu încercaţi să-i contraziceţi. Au dovezi incontestabile!

Capricorn – Dimineaţă aveţi multe probleme de rezolvat. Chiar dacă sunteţi în formă şi aveţi sport, vă sfătuim să nu refuzaţi ajutorul celor din jur. Spre seară, primiţi un cadou.

Vărsător – Astăzi aveţi de făcut mai multe drumuiri scurte. Este posibil să aveţi o discuţie aprinsă cu partenerul de viaţă, pentru că aţi cheltuit prea mult. Faceţi tot posibilul să evitaţi o ceartă!

Peşti – S-ar putea să primiţi o veste proastă, care vă afectează viaţa sentimentală şi vă pune serios pe gânduri. Vă sfătuim să fiţi prudent şi să nu faceţi promisiuni pe care nu puteţi să le respectaţi.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Recomandarea ardeleanului
Din puţul gândirii proletare a lui Miluţă
Dar scuzele unde-s?
Bădiţa Fediuc îmbină frumuseţea populară cu gastronomia micilor
Poştaşii continuă să tremure în faţa suspendatei directoare Marin
Primarul din Flămânzi omagiază miliţienii şi securiştii lui Ceauşescu
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă